Vreau sa deschid un proces împotriva unei inspectoare de asigurări deoarece aceasta a facut polite pe userul meu si a altor agenti si nu lea platit si eu acuma sunt bun de plata. Cum trebuie sa procedez, si cam cum trebuie sa sune declaratia si cam ce ar trebui sa contina. Va multumesc
De regula user-ele si parolele pentru emiterea online a politelor de asigurare sunt personalizate si confidentiale si nu trebuia sa le furnizati niciunei persoane din cadrul societatii. Va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
Pentru a putea sustine acuzatiile, aveti nevoie de probe prin care sa se dovedeasca faptul ca emiterea politelor a fost facuta de pe alt IP si este greu fara colaborarea cu o persoana care supravegheaza/administraza sistemul IT al asiguratorului. Faceti o sesizare in acest sens, la conducerea centrala - Serv vanzari/ IT si veti obtine sprijinul.
Procedural, trebuie sa promovati o actiune in instanta prin care sa solicitati ca instanta sa o oblige pe d-na respectiva sa va repare prejudiciul. Trebuie sa precizati suma pe care o solicitati sa va va probati aceste afirmatii - martori, interogatoriu si probele mentionate mai sus.
Trebuie sa aveti in vedere si procedura medierii.
Nu inteleg de ce vreti sa dati in judecata direct inspectoarea. Dvs. aveti contract cu societatea de asigurari. Este o treaba interna a societatii de a stabili vinovatii in cazul in care Dvs. obtineti penalitati care ar fi imputabile respectivei inspectoare.
Ati depus plangere la societate?
Succes!
Inselaciune
andrei87_asig
Buna ziua!
La mine e mai dificil.Am incheiat pilite de asigurare pentru un amic o lunga perioda de timp,el a avut o problema financiara si nu a mai depus ... (vezi toată discuția)