avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate mariusicadinu

Activitate mariusicadinu

Mai bine iti scoti hotararea dupa ce devine irevocabila si ti-o legalizezi si o ti acasa pana cand se face 1 an si te inscri din nou la scoala ca vei avea nevoie de ea.Fara aceea hotarare nu o sa poti sa iti faci dosarul pt scoala.Deci este timp .1 an trece imediat iti spun eu .Am trecut si eu prin ce treci tu acuma.sal
pt catanutzakta. stiu eu caz concret cu alcolemie de 1,10 o singura proba si a scapat cu amenda de 800 de lei si permisul in apoi.eu cu alcolemie de 1 la mie nu am avut asa noroc si am obtinut 9 luni cu suspendare.mentionez ca totu sa intamplat in acelasi oras si la interval de 1 luna. vb aia trebuie sa ai noroc de un procuror bun altfel patesti ce am patit si eu .
pt am9ani :in 30 de zile ar trebui sa iti vina acasa o scrisoare de la finante,dar mai bine dute la trezorerie si intereseazate ca altfel o sa primesti acasa o scrisoare dupa multe luni precum ca esti somat sa platesti cheltuielile.eu m-am trezit ca dupa 3 luni sunt somat sa platesc si ca am 5 zile la dispozitie ca altfel se incepe executarea silita.Asa ca m-ai bn platestele acuma la inceput si pastreaza chitanta.
PT BOGDAN011:sa spunem ca ai avut mare noroc ca domni politai care te-au oprit nu sau dus la masina si sa verifice datele din permis ca apareai cu el suspendat si intrai la altele dupaia.Mare noroc ai avut,ca de obicei daca li se pare cva suspect verifica,eu am patit-o.Sfatul meu e sa nu te culci pe o ureche ca nu ti-a venit acasa nimic e timp o sa vezi...bafta
merci de raspuns zazutzu,o sa merg pe la poitie si sa ma interesez ca daca stau dupa ei astept mult si bine,iar in legatura cu scrisoarea de la MAI la mine sentinta a ramas definitiva pe 17 mai, cred ca au trecut mai mult de 25 de zile nu???oricum o sa merg sa ma interesez .merci
pt zazutu
dar eu daca nu mai am dovada din noaptea respectiva ce fac....si inca ceva dupa cat timp iti vine acasa foaia de MAI pt ca mie inca nu mi-a ajuns .
pt florin 021. nu sunt eu avocat dar iti spun cam ce se va intampla,ca si eu am trecut prin ceva asemanator::se poate sa iti scoata sub 1 an suspendare ,dar la fel de bine si procuratura cred ca va face recurs pt ca ai avut si accidentul si nu o sa te lase sa scapi asa usor,din cate stiu eu la alcool nu ti se va elibera vreo dovada de circulatie si din pacate permisul ti se va anula. Vei mai putea da de carnet abea peste 1 an de la ramanerea definitiva a sentintei,chiar daca sa zicem ca scapi cu amenda penala tot ti se va anula carnetul.
Sfatul meu e sa faci tot posibilu sa termini cat mai repede cu procesul pt ca dureaza.
da,dar pana imi ajunge acasa foaia cu cheltuielile de judecata mai dureaza creca. mersi de raspuns
Intrebare pt cei care au trecut deja prin asta:in cat timp de cand a ramas definitiva sentinta trebuie sa platesc cheltuielile de judecata?ca sa stiu daca ma grabesc sau nu sa le platesc mersi mult.
PT FLAVIU 09...gandestet-te bine la cat ai baut ca s-ar putea sa iti vina rezultatele de la iml cu aceleasi valori si nu ai rezolvat nimic si o sa constati ca ai aruncat banii degeaba ,asa ca daca sti ca ai baut si ca te-au intepat relativ repede atunci mai bine stai linistit si nu te mai complici.e cu dute vino treaba asta cu recalcularea,iar faza cu declaratia e si aia la fel cu dute vino ca degeaba declari u ca ai baut un pic si ca ai mancat ,daca in sange astia iti gasesc aceleasi valori(sau poate mai mari ca se poate sunt cazuri).Daca era asa simplu cu niste declaratii si cu o recalculare toata lumea scapa dar situatia nu e asa de roz precum pare.
bafta multa