As dori un raspuns la urmatoarea intrebare.
Am un contract de leasing pentru o autoutilitara.Din varii motive nu am mai achitat leasingul de aproximativ 7 luni,perioada in care nu ma deranjat nimeni cu intrebari despre situatia creeata.As vrea sa stiu la ce sa ma astept in aceasta situatie.Chiar daca vor veni sa isi recupereze masina,cum isi vor mai recupera datoria restanta ,avand in vedere ca nu exista lichiditati in firma.
Va multumesc
Sunt administratorul unei Societati Comerciale (srl). Azi am primit dela Tribunal o citatie prin care sunt anuntat sa ma prezint la proces cu o societate la care datorez 4000 ron. Va rog sa imi spuneti ce se intampla in situatia in care nu dau curs platii catre firma respectiva,nu din rea vointa ci din lipsa fonduri chiar daca instanta dispune acest lucru .
Instanta de judecata poate dispune blocarea conturilor firmei sau golirea lor pentru stigerea creantei ? Dela ce suma se poate cere insolventa ?
Mentionez ca firma nu are bunuri mobile sau imobile in patrimoniu.Ar putea fii ceruta angajarea raspunderii personale a administratorului in atare situatie ?
Creditorul ce arme are la dispozitie pentru a isi recupera restantele ?