avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Neplata facturi leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Neplata facturi leasing

As dori un raspuns la urmatoarea intrebare.
Am un contract de leasing pentru o autoutilitara.Din varii motive nu am mai achitat leasingul de aproximativ 7 luni,perioada in care nu ma deranjat nimeni cu intrebari despre situatia creeata.As vrea sa stiu la ce sa ma astept in aceasta situatie.Chiar daca vor veni sa isi recupereze masina,cum isi vor mai recupera datoria restanta ,avand in vedere ca nu exista lichiditati in firma.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: scan , utilizator 08:13, 6 Decembrie 2010
Termenii in caz de neplata sunt stipulati in contractul incheiat de societate cu firma de leasing .Aveti bilete la ordin cu scadente lasate la firma de leasing?
Da.Plata se face lunar in baza biletelor la ordin emise la incheierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing simoione simoione Buna ziua! Ma confrunt in prezent cu o problema juridica si as vrea sa vad cateva pareri inainte de a lua o decizie . Firma mea are incheiate doua ... (vezi toată discuția)
Daca o firma intra in insolventa sticky sticky Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca o firma intra in insolventa..sa zicem peste o luna,iar eu am bilete la ordin emise de catre aceasta firma..scadente in ... (vezi toată discuția)
Leasing auto ollyolyy ollyolyy buna ziua,doresc sa va aduc si eu in discutie o problema putin delicata pentru mine si anume:in mai 2006 am achizitionat in leasing de la Unicredit Leasing un ... (vezi toată discuția)