Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca o firma intra in insolventa..sa zicem peste o luna,iar eu am bilete la ordin emise de catre aceasta firma..scadente in iulie,...ma pot folosi in vreun fel de aceste bilete inainte de scadenta ? Adica,daca si eu am acces la "masa unde se imparte ce se mai poate recupera" ceva,de la firma respectiva !?
Sau trebuie sa astept scadenta biletelor (care vor veni refuzate din lipsa de lichiditati) si abia apoi sa ma consult cu un avocat sau executor judecatoresc !?
Multumes frumos,pentru ajutor !!!!!!!!
puteti depune BO la masa credala inainte de data scadenta. teoretic veti fi notificat de lichidator dar asta numai daca contabilitatea debitorului este corecta si figurati in ea ca si creditor. va sugerez sa depuneti BO fara sa mai asteptati notificarea lichidatorului.
Multumesc tare mult pentru raspuns! Sunt un pic mai linistit daca spuneti ca ma pot folosi de aceste b.o. Intentia mea nu e sa fac rau firmei respective,ci sa-mi recuperez daca pot...pe cale amiabila! Aceste b.o.vreau sa le folosesc numai daca firma respectiva este...rau intentionata...si vrea sa scape legal,intrand in incidenta,sau lichidare,cu scopul de a nu mai plati aceste datorii !!!
MULTUMESC MULT !!!
Bilet refuzat
onicutza
buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa
cliliana1
Ajutati-ma sa inteleg ceva va rog ...
Societatea X isi anunta insolventa in luna 09.2013, si are o factura neachitata in proportie de 80% catre firma ... (vezi toată discuția)