Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri.
In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la masa credala ? Daca e doar primul BO luat in considerare (a si fost investit ) atunci ce fac cu restul biletelor , pentru ca suma e destul de mare.
Exista un termen de inscriere la masa credala ?
Daca lichidatorul nu ia legatura cu mine , atunci cum si cand pot sa ma inscriu la masa credala ?
As vrea sa fac singur acest demers,dar nu vreau sa gresesc si daca m-ati ajuta va multumesc anticipat.
Cu respect ,
N Cristi
In plus fata de ceea ce v-am spus pana acum:
- cererea de inscriere la masa credala se depune la dosarul de faliment ca urmare a notificarii pe care o primiti de la lichidator;
- notificarea se poate transmite prin posta sau e posibil ca aceasta notificare sa se fi facut numai prin Buletinul Procedurilor de Insolventa;
- termenul limita de depunere a declaratiilor de creanta trebuie aflat din notificare sau din dosar;
- nedepunerea declaratiei in termen atrage decaderea din dreptul de a mai fi inscris la masa credala;
Multumesc ,stimata doamna Anca. Puteti sa-mi spuneti si daca ma inscriu la masa credala cu toate BO(pentru ca am mai multe , dar numai 1 singur a fost investit , restul nefiind scadente).
Va inscrieti cu totalul creantelor pe care le aveti de incasat de la debitorul aflat in insolventa
La cerere atasati copii dupa actele care atesta creanta : contracte, facturi , BO etc
Nu are importanta daca BO nu sunt inca scadente