avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma intrata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma intrata in insolventa

buna ziua

Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea:
Noi la societatea care a intrat in insolventa avem BO-uri pe care nu ni le-au achitat si nu am reusit inca sa le investim cu formula executorie ... din cauza ca firma debitoare a intrat in insolventa intr-un timp f scurt...

Intrebarea mea este cum ma inscriu la masa credala a firmei in cauza? atasez BO-urile neinvestite + refuzul banci la cererea de inscriere la masa credala sau cer de la contabilitate sa imi dea facturile/chitantele in baza carora s-au emis BO-urile iar in cele din urma ma inscriu cu facturile/chitantele la masa credala?

orice sfat este binevenit


va multumesc

Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:55, 6 Septembrie 2010
Buna seara .
De preferat ar fi sa urmariti termenul limita de inscriere la masa credala, pentru a nu-l pierde . Pentru mai multa siguranta si pentru mai multa concludenta creantei, este bine sa va inscrieti la masa credala si cu facturile neachitate si cu biletele la ordin neachitate.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A inceput lichidarea!!!! urgent!!! CATY22 CATY22 Buna, Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot afla daca o firma e in lichidare sau nu? Am auzit ca firma care mi-e datoare e in lichidare, am un bilet la ordin ... (vezi toată discuția)
Firma debitoare in insolventa yme yme Buna ziua , Am introdus la executare la un BEJ un BO refuzat de banca firmei debitoare .Intre timp firma a intrat in insolventa .Timp de 3 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)