avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... a inceput lichidarea!!!! URGENT!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

a inceput lichidarea!!!! URGENT!!!

Buna,

Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot afla daca o firma e in lichidare sau nu? Am auzit ca firma care mi-e datoare e in lichidare, am un bilet la ordin refuzat, l-am investit, dar nu stiu daca voi mai avea ce sa execut. Si ce trebuie sa fac daca a intrat in lichidare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: fany22 , utilizator 10:54, 29 Iulie 2009
Din Buletinul Oficial al Insolventei, de la ORC.
Ce trebuie sa fac in acest sens si cat costa?
Mai simplu, verificati si pe site-ul Instantelor de judecata
[ link extern ]
si pe site-ul Registrului Comertului(intrati cu cont de guest)
[ link extern ] /
daca s-a deschis procedura va inscrieti creanta;
solicitati info de la onrc
am solicitat informatii dar se daui in 5 zile, insa una din societati, am vazut pe internet ca e in dizolvare. In cazul dizolvarii nu trebuie sa ma anunte si pe mine? (Cum ramane cu marfa neplatita luata de la mine?)

Si inscrierea la masa credala, cum se face? Cu o cerere la judecatorie? Daca e din alt oras, o pot trimite prin posta la judecatoria(sau la tribunalul comercial???) de la sediul firmei8 respective?

Alte discuții în legătură

Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Bo original posibil pierdut discover discover Buna ziua , am trimis la judecatoria Craiova o cerere de investire ptr un BO . Aceasta cerere a fost inregistrata cu data de 5 iulie , si a fost admisa la ... (vezi toată discuția)