avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... a inceput lichidarea!!!! URGENT!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

a inceput lichidarea!!!! URGENT!!!

Buna,

Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot afla daca o firma e in lichidare sau nu? Am auzit ca firma care mi-e datoare e in lichidare, am un bilet la ordin refuzat, l-am investit, dar nu stiu daca voi mai avea ce sa execut. Si ce trebuie sa fac daca a intrat in lichidare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: fany22 , utilizator 10:54, 29 Iulie 2009
si inca ceva...daca am un bilet la ordin refuzat, trebuie sa-l investesc sa ma pot inscrie la masa credala? sau ma inscriu pur si simplu si duc biletul ca dovada a creantei mele. multumesc!
CATY22 a scris:

si inca ceva...daca am un bilet la ordin refuzat, trebuie sa-l investesc sa ma pot inscrie la masa credala? sau ma inscriu pur si simplu si duc biletul ca dovada a creantei mele.?????

multumesc!

si scuze ca insist cu problemele mele.
luati legatura cu administratorul/lichidatorul judiciar
faceti cerere de inscriere la masa credala, folositi bo ca si dovada a creantei pe care o detineti (impreuna cu ff, contract ...)
trimiteti cererea si la lichidator si la instanta
Trebuie sa fiti anuntati, daca a inceput lichidarea sau dizolvarea, va va veni citatie, pentru a va inscrie la masa credala, iar BO-ul nu trebuie investit numai pt. executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Bo original posibil pierdut discover discover Buna ziua , am trimis la judecatoria Craiova o cerere de investire ptr un BO . Aceasta cerere a fost inregistrata cu data de 5 iulie , si a fost admisa la ... (vezi toată discuția)