avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma debitoare in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma debitoare in insolventa

Buna ziua ,

Am introdus la executare la un BEJ un BO refuzat de banca firmei debitoare .Intre timp firma a intrat in insolventa .Timp de 3 luni nu am primit nici un raspuns de la BEJ , pe motiv de vacanta . Când in sfarsit am luat legatura cu acestia mi s-a comunicat ca firma debitoare este in insolventa , sa ma adresez administratorului judiciar . Acesta mi-a comunicat ca este tarziu sa ma mai inscriu la masa credala .
Oare cum reusesc eu sa mai recuperez banii ? Totusi as dori sa stiu cine se face responsabil de aceste intarzieri .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 15:31, 9 Septembrie 2016
Formulati o cerere de inscriere la masa credala si o cerere de repunere in termen spre a fi inscris la masa credala. Motivati de ce sunteti in intarzaiere si este posibil sa vi se admita cererile.
Buna ziua .Adresati-va lichidatorului judiciar si instantei de judecata , pentru introducerea creantei dvs.in masa credala, daca nu este prea tarziu.Cu stima, Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Cine face inscrierea la masa credala tibstefaug tibstefaug Executorul judecatoresc a constatat deschiderea proceduri insolventei. Cine face inscrierea la masa credala? Eu creditor sau executorul? (vezi toată discuția)