avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere inscriere masa credala

am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment.
cererea de inscrierere a creditoarei la masa credala o trimit la tribunal impreuna cu copie sau originalul taxei judiciare de timbru de 120 lei ? sau o trimit lichidatorului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 09:39, 26 Martie 2010
Buna ziua .
Lichidatorului,el gestionează procedura insolvenţei si întocmeşte tabelul, judecătorul sindic supraveghează activitatea în insolvenţă,nu intocmeste tabelul creantelor.
Cu stimă.
Cererea de inscriere la masa credala se trimite lichidatorului...
precizez ca, la Observatii suplimentare , in notificare se precizeaza:
1. In vederea inscrierii la masa credala este necesar sa se completeze si sa se transmita la tribunal
,,cererea de inscriere a creantei in tabelul preliminar' . anexez copie dupa contr de prest servicii, facturi emise, fisa cont. intrebarea e trebuiesc legalizate la notar?
se pot calcula penalitati la debit?

Alte discuții în legătură

Faliment-tabel creditori Monica H. Monica H. daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)
Cerere creanta cazzuall cazzuall Buna seara. Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la ... (vezi toată discuția)
Masa credala Alina_Lucia Alina_Lucia Buna ziua, Societatea la care lucram este in prezent in procedura simplifiicata a falimentului, fiind preluata de un administrator delegat. Eu, cat si alti ... (vezi toată discuția)