avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere creanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere creanta

Buna seara.
Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la tabelul definitiv, lichidatorul omitand sa ma anunte despre deschiderea procedurii, trebuie sa trimit cerere de admitere a creantei direct la Tribunal sau trebuie sa fac o cerere de repunere in termen intai? Urmatorul termen de instanta este in luna noiembrie si termnul pentru de finitivarea tabelului este 09.09.2012.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
As dori sa stiu daca mai am cum sa ma inregistrez in acest dosar cu cerere de creanta
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
cazzuall, utilizator
Cel mai recent răspuns: cazzuall , utilizator 22:18, 5 Septembrie 2012
Formulati cererea de inscriere la masa credala iar inauntrul acesteia solicitati si repunerea in termen intrucat nu ati fost notificat de care administratorul judiciar, conform dispozitiilor Legii nr. 85/2006 republicata. Aceasta cerere o depuneti in doua exemplare (unul pentru instanta si cel de al doilea pentru administratorul judiciar) direct la instanta (Tribunal) urmand a fi pusa in discutie la termenul de judecata ce urmeaza. Totodata, sa va pastrati si dumneavoastra o copie, pentru a lua viza de inregistrare. Atentie, la cererea de inscriere la masa credala se ataseaza taxa judiciara de timbru in cuantum de 120 lei si timbru judiciar mobil in valoare de 0,3 lei. Cu deosebita stima.
Va multumesc tare mult.
O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Recent unul dintre clientii nostri a intrt in insolventa. Noi am livrat marfa in baza,bineinteles, unor facturi . insa nu avem aviz de expeditie ... (vezi toată discuția)