avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere inscriere masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere inscriere masa credala

am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment.
cererea de inscrierere a creditoarei la masa credala o trimit la tribunal impreuna cu copie sau originalul taxei judiciare de timbru de 120 lei ? sau o trimit lichidatorului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 09:39, 26 Martie 2010
Cererea se formuleaza si se depune la tribunal la dosarul mentionat in notificare in doua ex (1 la dosarul tribunalului si 1 ex pt a fi comunicat de instanta lichidatorului).
La ambele cereri se anexeaza copii dupa documentele pe care se intemeiaza cererea - contract, facturi,bo in copie certificata de dvs conf cu originalul.
Se achita si taxa de timbru in val de 120 lei + tj 0,3 lei si o depuneti sau trimiteti cu conformare de primire la tribunal
Atentie sa nu depasiti termenul stipulat altfel nu veti fi admisi si inscris in tabel.
Penalitati la debit pana la deschiderea procedurii da daca aveti in contract stipulat acest lucru.

Cu stima
Lichidatorului,el gestionează procedura insolvenţei si întocmeşte tabelul

Pentru colegul Bote Marius - lichidator
Cum intocmiti dvs tabelul de creante daca nu exista cererea creditorului la dosar ?!?!
Art 64 din lege nu este foarte clar in acest sens ?
In concluzie afirmatiile utilizatorului lenia sunt corecte cu precizarea ca Taxa de timbru 120 lei se depune in original

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment-tabel creditori Monica H. Monica H. daca o societate este in faliment iar eu ca si creditor am de recuperat bani de la aceasta societate insa nu am fost notificat de lichidator sa depun cerere de ... (vezi toată discuția)
Cerere creanta cazzuall cazzuall Buna seara. Daca intr-un dosar de insolventa a trecut termnul pentru intocmirea tabelului preliminar al creantelor si mai sunt doar vreo 3 zile pana la ... (vezi toată discuția)
Masa credala Alina_Lucia Alina_Lucia Buna ziua, Societatea la care lucram este in prezent in procedura simplifiicata a falimentului, fiind preluata de un administrator delegat. Eu, cat si alti ... (vezi toată discuția)