avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cine face inscrierea la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cine face inscrierea la masa credala

Executorul judecatoresc a constatat deschiderea proceduri insolventei. Cine face inscrierea la masa credala? Eu creditor sau executorul?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
tibstefaug, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:54, 7 Martie 2014
Dvs. in calitate de creditor va adresati cu o cerere practicianului in insolventa desemnat la SC aflata in insolventa. Inscrierea la masa credala o poate face si lichidatorul judiciar desemnat daca este vorba de creanta garantata (drepturi salariale)
Buna seara .
Dvs.ca si creditor indreptatit,va adresati lichidatorului judiciar numit de instanta,in termenul legal, pentru inregistrarea creantei dvs.,daca indeplineste conditiile legale,adica sa fie certa,lichida si exigibila .
Executorul judecatoresc nu mai are ce cauta in procesul de insolventa .
Cu stima,
Marius Bote.
L.J.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa prin reorganizare gheor gheor O societate aflata in insolventa prin reorganizarea are un credit garantat cu un bun imobil aflat in proprietatea personala a administratorului, poate fi ... (vezi toată discuția)
Clienti in lichidare-facturi neincasate nico75 nico75 Buna ziua, Firma la care lucrez are de incasat facturi de la clienti care se alfa in lichidare, reorganizare, mai exact sunt sub incidenta legii 85/2006. In ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru inscriere la masa credala nico_mirea nico_mirea O societate comerciala cere deschiderea procedurii de insolventa fata de un debitor la data de 28.04.2010. Intra, la randul ei in insolventa, in procedura ... (vezi toată discuția)