avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa prin reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa prin reorganizare

O societate aflata in insolventa prin reorganizarea are un credit garantat cu un bun imobil aflat in proprietatea personala a administratorului, poate fi executat imobilul in perioada de insolventa, reorganizare?
Cel mai recent răspuns: gerardd , utilizator 13:37, 4 Decembrie 2010
daca este in reorganizare nu poate fi executat.
daca este in insolventa sigur va fi executat de banca
Buna seara .
Art.36 din Legea 85/2006 se refera la suspendarea procedurilor de executare silita, in intreaga procedura a insolventei,care cuprinde si reorganizarea judiciara .
Marius Bote.
iti vand un pont, cauta un executor judecatoresc meserias sa te invete ce sa faci sa ramai cu casa;)
merci pentru informatie dar ce trebuie sa sa ma invete ? ce anume ar trebui sa fac?
astept un raspuns cat mai urgent .
multumesc anticipat.
Daca va incepe procedura de executare silita a casei, care nu este proprietatea firmei, formulati contestatie la executare pe motiv ca Banca s-a incris la masa credala si in felul acesta creanta nu este certa si exigibila pentru a fi executata.
Exista practica in acest domeniu si executarile au fost desfiintate. Practic Banca trebuie sa astepte sa vada daca primeste ceva de la societate in urma inscrierii la masa credala si a repartitiilor de sume ce se vor efectua si abia dupa aceea, daca exista certitudinea ca nu-si va executa creata, se poate indestula din executarea silita a imobilului.

av. Bostina Elena

Alte discuții în legătură

Reinsertia debitorului in activitatea economica, dupa reorganizare roxana-fig roxana-fig Speta pe scurt: a fost un contract de executie, firma mea in calitate de executant, si o societate in calitate de beneficiar. Lucrarea s-a executat, dar pretul ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala traian23 traian23 Buna seara ! In conditiile in care o parte din facturi sunt scadente in luna decembrie, ianuarie, februarie .... ma pot inscrie cu intreaga suma , sau doar cu ... (vezi toată discuția)
Cine face inscrierea la masa credala tibstefaug tibstefaug Executorul judecatoresc a constatat deschiderea proceduri insolventei. Cine face inscrierea la masa credala? Eu creditor sau executorul? (vezi toată discuția)