avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate lmlaur

Activitate lmlaur

Răspuns la discuția Furtul,definitie motamo
Am dat edit la postul de mai sus ,din greseala si nu stiu sa-l readuc la pozitia initiala
Ti-am raspuns un post mai sus ,
MOT À MOT [MOTAMÓ] adv. (fam.) Cuvânt cu Cuvânt; literal. (< fr. mot à mot)
Astept raspunsul la :
Partea vatamata isi recupereaza pierderile ,politia actioneaza totusi ,facand dosar de furt calificat,e trecut in cazier?
Ma intereseaza pentru a intelege acest capitol din codul penal pentru cultura mea.
Nu am furat nimic,nu sunt in pozitia de sus si nu am nevoie de avocat ca nu am furat :stunned:
Răspuns la discuția Furtul,definitie motamo
Oke ,pun altfel intrebarea.

Gigel e la Constanta ,munceste la un patron care a intarziat cu plata si neavand alta modalitate de a trai trebuie sa se hraneasca sau sa-si ia pulover furand dintr-un loc public .
Tot furt calificat ? Cum e privita pedeapsa ,in ce incadrare de ani,ce pedeaspa/amenda cel mai bun/rau caz?
Sau
Supermarkert-ul isi recupereaza bunurile si chiar se ofera Gigel zicand ca atunci cand detine bani o sa plateasca Sau chiar e ajutat de cineva din acel loc public sa i se plateasca daunele provocate mai e furt unde partea vatamata isi recupereaza bunurile sau sunt platite acele bunuri ?
Vreau sa inteleg motamo ce inseamna furt calificat ,iluminati-ma !
Buna ziua !

As dori sa stiu daca furtul in urmatoarea prezentare e furt calificat si daca nu e pedeapsa lui

Furtul dintr-un supermarket ziua neavand complici si declarand daca esti prins ca ai furat acel bun de ex : un pulover ca iti era frig ,sau o bara de salam ca iti era foame cu e privit in codul penal ,ce fel de furt e ?
Dupa ce mi se raspunde un functie de raspunsul dat voi revenii cu intrebari