Am dat edit la postul de mai sus ,din greseala si nu stiu sa-l readuc la pozitia initiala
Ti-am raspuns un post mai sus ,
MOT À MOT [MOTAMÓ] adv. (fam.) Cuvânt cu Cuvânt; literal. (< fr. mot à mot)
Astept raspunsul la :
Partea vatamata isi recupereaza pierderile ,politia actioneaza totusi ,facand dosar de furt calificat,e trecut in cazier?
Ma intereseaza pentru a intelege acest capitol din codul penal pentru cultura mea.
Nu am furat nimic,nu sunt in pozitia de sus si nu am nevoie de avocat ca nu am furat :stunned:
Gigel e la Constanta ,munceste la un patron care a intarziat cu plata si neavand alta modalitate de a trai trebuie sa se hraneasca sau sa-si ia pulover furand dintr-un loc public .
Tot furt calificat ? Cum e privita pedeapsa ,in ce incadrare de ani,ce pedeaspa/amenda cel mai bun/rau caz?
Sau
Supermarkert-ul isi recupereaza bunurile si chiar se ofera Gigel zicand ca atunci cand detine bani o sa plateasca Sau chiar e ajutat de cineva din acel loc public sa i se plateasca daunele provocate mai e furt unde partea vatamata isi recupereaza bunurile sau sunt platite acele bunuri ?
Vreau sa inteleg motamo ce inseamna furt calificat ,iluminati-ma !
As dori sa stiu daca furtul in urmatoarea prezentare e furt calificat si daca nu e pedeapsa lui
Furtul dintr-un supermarket ziua neavand complici si declarand daca esti prins ca ai furat acel bun de ex : un pulover ca iti era frig ,sau o bara de salam ca iti era foame cu e privit in codul penal ,ce fel de furt e ?
Dupa ce mi se raspunde un functie de raspunsul dat voi revenii cu intrebari