avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate poliu

Activitate poliu

Categoriile de persoane care nu sunt nevoite să plătească CASS, dar beneficiază gratis de servicii medicale în sistemul de sănătate public sunt stabilite în Codul fiscal. Printre acestea sunt și persoanele cu handicap, pentru veniturile obținute în baza Legii nr. 448/2006. Concret, aș vrea să știu care sunt acele venituri obținute în baza Legii nr. 448/2006. Cu alte cuvinte, eu dacă sunt salariat cu certificat de handicap grav, trebuie să plătesc sau nu CASS?
Buna ziua.
Am titlu de proprietate pentru mai multe parcele de teren agricol. Unele dintre acestea s-au împădurit cu salcâmi. Suprafața împădurita variază intre 300 si 1000mp. Mă interesează sa exploatez acest material lemnos in gospodăria proprie, fiind exclusa comercializarea. Pentru fiecare dintre astfel de parcele distanta, pana la domiciliu, pe drumul public nu depășește 1000m.
Sau alta situație. Pe terenul, proprietate personala, din jurul casei, la circa 300m de casa, au crescut 8 salcâmi pentru transportul cărora nu am nevoie de drum public.
Vreau sa știu ce documente îmi trebuie pentru exploatare si pentru transport.
Ideea este daca am sau nu drept asupra proprietății pentru a o exploata cum cred de cuviință.
Multumesc.