buna ziua . sunt o mamica a unui copil din gradinita nr 2 constanta , cu multe nelamuriri ce tin de igiena copilului si siguranta lui. observ ca zi de zi doamnele ingrijitoare nu isi indeplinesc sarcinile corespunzatoare privind curatenia lenjeriilor si saltelelor . copii au saltele destul de mizerabile . pronesc de la ideea ca eu am cumparat saltea ptr patutul copilului meu ... din burete ce e drept. acum in al doilea an o gasesc mucegaita .lenjeria tot de mine este adusa ptr ca atunci cand copilul meu a inceput primul an nu aveau de nici unele .acum doamna directoare aducandu-mi aminte ca nu imi mai permite sa aduc copilului salteaua si lenjeria mea ,acele saltele din gradinita sunt sub orice critica domnilor ....chiar nu le vede nimeni ? bani pentru oale, cratiti, frigider ,masina de spalat , paza si protectie trebuie sa platim dar saltele lor si lenjeria nu considera ca trebuie sa schimbate ? patuturile care sunt prinse cu niste suruburi ptr a nu cadea . este inadmisibil domnilor? nu isi fac datoria , lenjeriele ni le dau acasa sa le spalam nu se poate asa ceva ... nu au gard la gradinita , unde isi fac aparitia numai baieti dubiosi ce joaca cu zarurile noaptea ziua etc si vor paza si protectie? sa spart gradinita le-au furat copiilor lucrurile ce beneficiau de ele ; dvd pc etc .acum alti bani.. am platit bani si ptr castroanele in care iau masa domnilor ptr ca nu aveau nimic mancau pe rand grupa mare apoi grupa mica si tot asa , imi pare rau ca ajung tot la problema cea mai esentiala copilul meu a dormit pe salteaua uda si eu ma intrebam de ce copilul meu tuseste mereu zi de zi si nu il fac bine cu nici un medicament .iresponsabilitate asta este . intrebarea mea este urmatoarea cine tine cont de acest aspect , de cum dorm bieti copii , pe ce lenjeri si pe ce saltele ? tot noi? cine controleaza acest lucru daca doamnele isi indeplinesc sarcinile?. multumesc .