avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... nepasarea si iresponsabilitatea din gradinita nr 2 ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

nepasarea si iresponsabilitatea din gradinita nr 2 constanta

buna ziua . sunt o mamica a unui copil din gradinita nr 2 constanta , cu multe nelamuriri ce tin de igiena copilului si siguranta lui. observ ca zi de zi doamnele ingrijitoare nu isi indeplinesc sarcinile corespunzatoare privind curatenia lenjeriilor si saltelelor . copii au saltele destul de mizerabile . pronesc de la ideea ca eu am cumparat saltea ptr patutul copilului meu ... din burete ce e drept. acum in al doilea an o gasesc mucegaita .lenjeria tot de mine este adusa ptr ca atunci cand copilul meu a inceput primul an nu aveau de nici unele .acum doamna directoare aducandu-mi aminte ca nu imi mai permite sa aduc copilului salteaua si lenjeria mea ,acele saltele din gradinita sunt sub orice critica domnilor ....chiar nu le vede nimeni ? bani pentru oale, cratiti, frigider ,masina de spalat , paza si protectie trebuie sa platim dar saltele lor si lenjeria nu considera ca trebuie sa schimbate ? patuturile care sunt prinse cu niste suruburi ptr a nu cadea . este inadmisibil domnilor? nu isi fac datoria , lenjeriele ni le dau acasa sa le spalam nu se poate asa ceva ... nu au gard la gradinita , unde isi fac aparitia numai baieti dubiosi ce joaca cu zarurile noaptea ziua etc si vor paza si protectie? sa spart gradinita le-au furat copiilor lucrurile ce beneficiau de ele ; dvd pc etc .acum alti bani.. am platit bani si ptr castroanele in care iau masa domnilor ptr ca nu aveau nimic mancau pe rand grupa mare apoi grupa mica si tot asa , imi pare rau ca ajung tot la problema cea mai esentiala copilul meu a dormit pe salteaua uda si eu ma intrebam de ce copilul meu tuseste mereu zi de zi si nu il fac bine cu nici un medicament .iresponsabilitate asta este . intrebarea mea este urmatoarea cine tine cont de acest aspect , de cum dorm bieti copii , pe ce lenjeri si pe ce saltele ? tot noi? cine controleaza acest lucru daca doamnele isi indeplinesc sarcinile?. multumesc .
Responsabilitatea este a directorul scolei. Dar sunt normele care nu sunt ca a casa, si trebuie sa se integrease copilul cu ceea ce avem in tara. Tuseste, dar nu trebuie sa se aduc copilul la prima tose la medic de pilda. In casa se poate fac o teai, si nu doar medicamente. In fine, cred ca ai trebuie sa aiba rabdarea. Bucurativa ce va fi un copil integrat si sanatos dupa lupta cu imprejumirile. Nu doar cu prileji si prea multe manguirea sa se creste copiilor. Este o gandirea positiva, nu o cedeti ca o critica. Stiu ca sunteti mama si vreti cel mai bine pentru copilul. Si de asta va zic, bucurati-va. Creste si va fi sanatos cu ajutorul dv-.
Stimata doamna Munteanu (cu ghilimelele de rigoare stimata doamna)daca conditiile din gradinita nu va plac de ce va mai ducei copilul acolo. Credeti ca facand un scandal din nimic veti reusi sa schimbati un sistem care nu mai functioneaza demult. Intresativa si o sa vedeti ca toate unitatile de invatamant se descurca cum poate nu este singura gradinita care cere bani pentru diverse lucruri. Daca va-ti cumparat saltea si lenjerie de ce nu vi leati luat regulat la spalat dar cred ca ati fost si d-voastra comoda. Nu ati vrea ca doamnele ingrijitoare sa vina sa va spele si d-vostra acasa. Legat de gard si de baietii dubiosi din curtea grdinitei bateti campii nu personalul este de vina.Inclin sa cred ca vreti doar sa va afirmati si nimic altceva asa cum ati facut de la inceput.Cred ca facan acest scandal public nici d-voastra nu va indepliniti sarcinile de parinte asa cum trebuie.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
849654, utilizator
:sorry: doamna munteanu dar in afirmatiile pe care le faceti va contrazic in totalitate.ce va facut sa fiti nemultumita ?si sa fiti atat de revoltata inpotriva doamnelor ingrijitoare?de ce tocmai dupa 2 ani vine aceasta nemultumire catre ele ?pana acum si.au facut datoria ,si dintr.o data nu si.o mai fac ?!daca ai fost nemultumita de personal de ce ai continuat sa.ti mai aduci copilul in aceasta gradinita?si nu ai optat ptr o gradinita particulara...poate acolo ai fi fost multumita,probabil,desi ma indoiesc ca pe tine te.ar multumi ceva!tot timpul ai fost o persoana care a avut in permanenta ceva de comentat .la adresa intregului personal;ingrijitoare,educatoare,directoare....stiai conditiile de la bun inceput din aceasta gradinita ,si desi nu ti.au convenit la recomandarea ta ai mai adus si alti copii(prieteni,vecini)de ce?daca tu nu erai multumita de absolut nimic?!greseala a fost a doamnei directoare ca ti.a aceeptat sa vii cu saltea si lenjerie de.acs !si daca tot era a ta de acs ,nu era si datoria ta ca saptamanal sa o ei la spalat?, ptr ca spui ca tii la igiena copilului tau! lenjerie sintetica,saltea de burete,si nemultumirile vin tot din partea ta,copilul tau transpira probabil,si de vina este . ... a ingrijitoarelor !cum se face ca din toti parintiii tu esti nemultumita vesnic?si in toate sedintele ai ceva de comentat?nu esti multumita,retrage.l dul la o alta gradinita,particulara,draga,ptr ca in cele de stat conditiile sau cerintele sunt aceleasi...!sau tine.l acs ptr.ca esti casnica si ocupi un loc in gradinita de care alt copil are nevoie .cum poti sa spui ca ptr bunurile furate in urma incidentuliu petrecut vi sau cerut din nou bani? aberati stimata doamna!optional au fost toate cerintele,nu va bagat nimeni mana in buzunar,si banii nu au intrat in buzunarul nimanui !ati aberat la ceea ce se intinpla in curtea gradinitei pe timpul noptii !pai ce vina au ingrijitoarele?sau probabil ati vrea sa va asigure paza si protectie si pe timpul noptii tot dumnealor ca au salariul f f mare si f multe atributiuni si sarcini de indeplinit
anastasiaaa a scris:

:sorry: doamna munteanu dar in afirmatiile pe care le faceti va contrazic in totalitate.ce va facut sa fiti nemultumita ?si sa fiti atat de revoltata inpotriva doamnelor ingrijitoare?de ce tocmai dupa 2 ani vine aceasta nemultumire catre ele ?pana acum si.au facut datoria ,si dintr.o data nu si.o mai fac ?!daca ai fost nemultumita de personal de ce ai continuat sa.ti mai aduci copilul in aceasta gradinita?si nu ai optat ptr o gradinita particulara...poate acolo ai fi fost multumita,probabil,desi ma indoiesc ca pe tine te.ar multumi ceva!tot timpul ai fost o persoana care a avut in permanenta ceva de comentat .la adresa intregului personal;ingrijitoare,educatoare,directoare....stiai conditiile de la bun inceput din aceasta gradinita ,si desi nu ti.au convenit la recomandarea ta ai mai adus si alti copii(prieteni,vecini)de ce?daca tu nu erai multumita de absolut nimic?!greseala a fost a doamnei directoare ca ti.a aceeptat sa vii cu saltea si lenjerie de.acs !si daca tot era a ta de acs ,nu era si datoria ta ca saptamanal sa o ei la spalat?, ptr ca spui ca tii la igiena copilului tau! lenjerie sintetica,saltea de burete,si nemultumirile vin tot din partea ta,copilul tau transpira probabil,si de vina este . ... a ingrijitoarelor !cum se face ca din toti parintiii tu esti nemultumita vesnic?si in toate sedintele ai ceva de comentat?nu esti multumita,retrage.l dul la o alta gradinita,particulara,draga,ptr ca in cele de stat conditiile sau cerintele sunt aceleasi...!sau tine.l acs ptr.ca esti casnica si ocupi un loc in gradinita de care alt copil are nevoie .cum poti sa spui ca ptr bunurile furate in urma incidentuliu petrecut vi sau cerut din nou bani? aberati stimata doamna!optional au fost toate cerintele,nu va bagat nimeni mana in buzunar,si banii nu au intrat in buzunarul nimanui !ati aberat la ceea ce se intinpla in curtea gradinitei pe timpul noptii !pai ce vina au ingrijitoarele?sau probabil ati vrea sa va asigure paza si protectie si pe timpul noptii tot dumnealor ca au salariul f f mare si f multe atributiuni si sarcini de indeplinit

Sunt si eu mamica d-na Anastasiaa,si nu e corect ceea ce spuneti.D-na Munteanu are dreptate.Noi dorim binele copiilor nostri si nu ii aducem doamna la gradinita ca sa-i imbolnavim si sa ne batem joc de copiii nostri.Nu ma dati vina pe sistem d-na! Un manager bun gaseste solutii astfel incat toata lumea sa fie multumita ,si nu neaparat sa ceara absolut orice de la parinti de la castroane pana la frigider.Sa fim seriosi doamna.......Nu va mai vaicariti atat! Mai ales ca parintii au contribuit cu`` diverse `` la aceasta gradinita ,cu atat mai mult e necesar sa-i respectati si sa le fie bine copiilor! Observ ca ati retinut anumite detalii:ca lenjeria e sintetica ,ca una ,alta.....dar nu era corect sa o faceti atenta pe D-na Munteanu si sa-i spuneti ca lenjeriile de pat nu se spala in cadrul gradinitei ,asa cum in cele mai multe gradinite se obisnuieste,si ca e cazul sa-si ia lenjeria la spalat?Ca este vesnic nemultumita?Este normal sa fie atata timp cat vede foarte multe nereguli pe care dumneavoastra nu le vedeti!Sunt convinsa ca mai sunt si alti parinti d-na anastasiaa nemultumiti ,dar tac si inghit saracii ca n-au incotro.Nu toata lumea are bani d-na de gradinita particulara! Daca am avea,cu siguranta n-am face din copiii nostri ``cobai`` in gradinitele de stat.Nu mai suferiti de grandomanie d-na ca puterea nu este nelimitata iar gradinita nu este a dumneavoastra!vezi ex cu Leontina Foarfeca de la gradinita nr 6 .care a pierit pe limba ei ,si a fost demisa din functia de directoare.Stim cu totii cum se fac inscrierile la gradinitele de stat,asa ca ar trebui sa plecati capul in fata parintilor si nu sa aveti tupeul sa-i mai si certati.Si nu inteleg de ce un copil nu are dreptul sa mearga la gradinita ``si ocupa loc`` daca mama nu merge la servici.E fix problema ei d-na;poate ca intentiona sa mearga,n-aveti de unde sa stiti.Toti copiii trebuie sa aiba aceleasi drepturi ,si nu mai sariti ca arsa cand un parinte are curaj sa spuna ce il doare!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
dimamihai77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijitoare gradinita familistu familistu buna ziua gradinita la care am cele 3 fete nu poate angaja ingrijitoare pe motiv ca posturile sunt blocate in sistemul public. la sedinta cu parinti sa ... (vezi toată discuția)
Program de vizita facut abuziv??? ContSters193379 ContSters193379 daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme ... (vezi toată discuția)
Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)