Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita de stat. Copilul inca nu s-a adaptat, mai ales ca a avut lungi perioade in care nu a fost (raceli, gripe, etc.). In zilele in care frecventeaza gradinita sunt sunata si mi se spune ca: nu vrea sa doarma, deranjeaza ceilalti copii, se "tavaleste pe jos" si ca d-nele educatoare nu au ce sa-i mai faca. Stiu ca poate parea amuzant insa sunt terorizata. In fiecare zi cand intru pe poarta gradinitei : educatoarele, ingrijitoarele, d-na Directoare, ma oprec sa-mi spuna ca copilul meu are o problema si ca ele nu stiu ce sa-i mai faca. Si asta in fiecare, zi fara sa exagerez. De asemenea, regulat sunt sunata la serviciu sa mi se spuna ca fetita mea nu vrea sa doarma la pranz si ca nu stiu ce sa-i mai faca. Sunt chemata la sedinte cu directoarea ca sa gasim o solutie in ce priveste copilul. Repet, singurele probleme sunt ca nu vrea sa doarma, ca se "tavaleste" pe jos si ca tipa ca nu vrea sa faca ce i se spune.... Deja ma gandesc ca aceste doamne doresc sa-mi elimine copilul de la gradinita si nu stiu cum sa faca acest lucru. Drept urmare, va rog mult sa-mi spuneti daca au dreptul sa-mi exmatriculeze copilul de la gradinita sau ce ar trebui sa fac, juridic, legal, astfel incat acest lucru sa nu se intample.
Va multumesc frumos
~ final discuție ~