avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

buna ziua,
as vrea sa va intreb daca intr-un proces de acest gen educatoarele gradinitei pe care o frecventeaza copilul pot da o adeverinta semnate de ele in care spun ca ,copilul frecventeaza acea gradinita?
Cel mai recent răspuns: amiraa , utilizator 22:55, 14 Noiembrie 2011
nu educatoarele dau adeverinte, ci DIRECTOAREA !!!!
Acea hartie o solicitati conducerii gradinitei o hartie oficiala (nr. inregistrare, semnatura, stampila) si-i rugati sa specifice ce doriti Dvs.pentru a va fi util la proces.
De ex. faptul ca la cea gradinita este inscris copilul Dvs, ca Dvs. il duceti-aduceti la/de la gradinita, sau ca Dvs. sunteti cea care platiti cheltuielile lunare. Evident, aceste fapte trebuie sa fie si reale.
real este faptul ca fetita este la tatal ei si care refuza cu orice pret sa ma lase sa am contact cu ea
el a vorbit sau a reusit sa convinga cumva educatoarele sa faca aceasta adeverinta scrisa de mana in care spun ca fetita frecventeaza gradinita ,ca el a reinscris-o ,ca el se ocupa de tot ce tine de gradinita,hartie care a prezentat-o ca proba la dosar. asta dupa ce eu am incercat intr-o zi sa o iau de la gradinita fara succes insa pt ca tot ele l-au anuntat ca sunt acolo
Daca fetita se afla in grija tatalui, e normal oarecum ce s-a intamplat.
Fetita nu va poate fi data fara acordul tatalui. La fel se intampla si daca era in ingrijirea Dvs.
Hartia data de educatoare e ok, atata timp cat exprima fapte reale. In mod normal trebuia data de conducere.
Daca nu aveti stabilit program de vizita, e mai greu sa luati copilul. Poate reusit sa va intelegeti cu tatal, sau cereti in instanta un astfel de program.
da dar procesul este in desfasurare el nu are o incredintare,pana atunci copilul are dreptul sa fie si cu mama si cu tata,nu?

Alte discuții în legătură

Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Drepturi educatoare Berceanus Berceanus Bună ziua, sunt educatoare necalificată la o grădiniță în mediul rural, în această grădiniță sunt doar eu, copilașii și îngrijitorul( doar dă ... (vezi toată discuția)