avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita facut abuziv???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita facut abuziv???

daca fostul sot,care are,conform hotararii judecatoresti,program de vizita la copil,stabilit de instanta,respectiv o zi in fiecare weekend,a inceput de o vreme sa mearga la gradinita copilului,il deranjeaza de la activitati,de la programul de masa si somn,mai mult,merge in unitatea respectiva insotit de concubina,se poate califica acest lucru ca fiind exercitat abuziv???
mentionez ca in 2 ani de gradinita nu a mers niciodata,nu a contribuit cu nimic,nu s-a interesat de activitatea copilului
mai mult,copilul refuza sa mearga dimineata la gradi ca vine femeia respectiva acolo
pot face ceva in sensul asta???? are dreptul sa faca asa ceva???? merci anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters193379 , utilizator 12:24, 23 Martie 2011
vb cu directoarea gradinitei si cu educatoarele sa nu mai permita vizita tatalui, acesta nu are dreptul sa deranjeze activitatea copilului. tatal trebuie sa respecte hotararea
desigur am facut deja acest lucru,am dus o copie a hotararii,iar d-na director a gradinitei i-a atras atentia ca nu are voie sa perturbe si acolo copilul,deasemeni,personal i-a pus in vedere concubinei ca nu are ce cauta in unitate,insa,cu toate acestea,amandoi continua sa faca lucrul respectiv....
adunati probe si promovati actiune pt restrangerea dreptului de vizitare.
ma gandeam ca respectiva directoare e in stare sa faca ordine in gradinita ei, altfel inseamna ca oricine poate sa intre si sa faca ce vrea.
Doamna, pe Dvs. va deranjeaza cu adevarat faptul ca tatal merge la gradinita sa petreaca mai mult timp cu propriul copil sau faptul ca merge cu ceea ce numiti Dvs. "concubina"? Eu nu cred ca un copil de varsta gradinitei constientizeaza exact cine este "femeia respectiva", cum o numiti Dvs., daca Dvs. nu faceti un caz din asta. Daca ii dovediti tatalui ca deranjeaza copilul si poate ii oferiti mai mult timp impreuna cu acesta, poate nu ar fi nevoie sa mearga la gradinita.

Alte discuții în legătură

Influenta negativa a concubinei- program vizita minor ContSters193379 ContSters193379 intrebare,indoiala fostul sot,cu care am o relatie destul de tensionata,din motive independente de mine,faca si posteaza poze cu copilul nostru si concubina ... (vezi toată discuția)
Clarificare,as vrea sa imi spuna cineva exact ContSters193379 ContSters193379 daca in hotararea judecatoreasca este prevazut ca,fostul sot are dreptul sa ia minorul in timpul programului de vizita stabilit de instanta,respectiv o zi din ... (vezi toată discuția)
Imi face probleme fostul cu privire la programul de vizita al copilului ContSters193379 ContSters193379 Fostul sot a castigat in apel dreptul de a lua minorul la domiciliul sa,respectiv al parintilor,in cadrul programului stabilit de prima instanta,care nu i-a ... (vezi toată discuția)