avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Aura_C

Activitate Aura_C

Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Daca citesti cu atentie toate postarile, vei vedea ca nu ai inventat roata, ci ca deja s-a discutat si s-a si raspuns la acest subiect.
Mda, teoria conspiratie! Te pandeste lumea pe tine pe la bloc ca sa-ti dea amenda pentru Herastrau. Hai sa fim seriosi! Daca ai fi citit cu atentie celelalte postari nu ai mai fi ajuns aici. Din start trebuia sa-ti iei un avocat, nu sa scrii tu tampeniile care iti trec prin cap pentru ca risti sa agravezi si mai mult lucrurile. Un avocat ok costa 150 RON pe infatisare la proces, in cazul meu, am castigat din prima, cu o contestatie bine facuta si un avocat la infatzisare. Chiar ma intrebam daca exista vreun fraier care plateste amenda, eu as fi mers pana in panzele albe si tot nu le-as fi dat 3.000 RON pentru o fapta atat de infima. Si uite asha se imbogatzesc jmecherii! :)
@gri7li La ce pagube te referi?
Eu am apelat la ajutorul unui avocat si nu stiu exact ce a scris in contestatie.
Eu am semicastigat!
Zice asa : "Solutie: Admite în parte plângerea contravenţională formulată de către petenta _______ în contradictoriu cu intimata Primăria Municipiului Bucureşti – Poliţia Locală. Modifică procesul-verbal seria C nr. ___________.2010, în sensul înlocuirii amenzii contravenţionale în cuantum de 3.000 lei cu sancţiunea avertismentului. Menţine celelalte dispoziţii ale procesului verbal de contravenţie. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, __.06.2011. "
Spun "semicastigat" pentru ca idiotii de la primarie pot sa vina si sa faca recurs in aceste 15 zile.
Mentionez ca am avut avocat!
Mai Mircica, daca te-ai informa cat de cat ai vedea ca am dreptate, site-ul asta e doar un punct de plecare si de incurajare. Ai vazut tu ca a scris vreunul o solutie? Vrei sa-ti rezolve altcineva problema?
Cand ai de dat 3000, tu te mai apuci sa formulezi o contestatie cu idei de la unul si de la altul? Stupid! Tipic romanesc!
Du-te frate si ia-ti un avocat, n-o sa te coste mare lucru, ca nu degeaba exista avocati.
Eu mi-am luat un avocat si se va ocupa el de tot, formulat contestatii si de toti ceilalti pasi(mers la judecatorie, etc). Nu are rost sa ma bag eu, sa scriu timpenii si sa pierd timpul aiurea incurcand-ma in proceduri.
Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru, e mai intelept asa.

Multumesc,
Aura
Eu am verificat datele martorului meu, MM din Bucuresti si omul exista, trebuie sa ma leg de altceva.
Ce mi se pare mie ciudat pana acum, e ca niciunul dintre voi nu a vorbit cu un avocat sau daca a vorbit nu a mai postat nimic pe site. E stupid sa ne dam cu parerea cand habar nu avem sa interpretam legal ceea ce s-a intamplat, e pierdere de timp.
Parerea mea e ca ar trebui sa ne intalnim cativa dintre cei patiti si sa ne comparam p.v.-urile pentru ca se pare ca aici nu ne lasa sa postam datele personale ale martorilor. Sau, cine mai vrea, sa lase date de contact si sa intram in posesia a cat mai multe astfel de p.v.-uri.
Martorul de pe p.v.-ul meu e din Bucuresti si il cheama M.M., se pare ca 14 nov. a fost o zi nefasta. In legatura cu o contestatie, azi am trimis si eu un scan unui avocat, va anunt de cum ar trebui formulata.