avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi_culiuc

Activitate Cristi_culiuc

adica ce inseamna asta ? " retractul de drepturi litigioase"
mai e o problema ( partea buna pentru mine ) terenul pe care este casa urmeaza art.36 din Legea 18/1991 adica e dat in folosinta . Intrebarea este acum copropietarul poate sa ceara certificatul de propietate pe acest teren fara stirea mea ( sau semnatura ) ?? ca atunci creste suma de bani pe care o sa trebuiasca sa o dau

Unde pot sa ma duc la Fondul Funciar in sectorul 1 ca vreau sa verific sa vad daca a vandut sau nu ca noul propietar nu a aratat nimic sa dovedeasca trazactia ?
si daca nu deschid proces de partaj cu noul propietar el poate sa inchirieze spatiul lui la altcineva ?
am o situatie : am cumparat acum 10 ani impreuna cu mama si tata vitreg o casa , in care eu aveam 50 % si ei impreuna ceilalti 50%. Acum mama a murit si am facut succesiunea din care mi-a revenit cam 25 % din partea ei sau un pic mai mult , si acum intrebarea : Poate sa vanda tata vitreg partea lui avand in vedere ca nu este partajul facut si eu nu mi-am dat acordul fiind actionar majoritar? ca el a incheiat deja un contract de vanzare-cumparare cu altcineva fara acordul meu si oare pot sa il contest in instanta ??