In urma unei conventii intre frati ,am facut cedare succesiune urmand ca dupa vanzarea imobilului sa ne primim partea ,problema e sora care nu mai vrea sa ne dea artea cuvenita
va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra .....problema este urmatoarea ,am lucrat ca si detasat la o comp din strainatate ,am solicitat aceasta caracterizare si am primit un rspuns favorabil din partea patronului .....problema intervine din partea societatii din romania ,a" administratorului "(subcontractor )ca si idee doua societati diferite dar cu ,sa spunem acelasi patron....deranjata de faptul ca am solicitat mult mai sus aceasta caracterizare (am ceva litigii nerezolvate ,etic si de conduita vorbind)...solicitarea am facut-o prin intermediul adr.de e-mail,iar acum sunt amenintat cu darea in judecata daca mai continui sa deranjez .....
am si eu o intrebare .....daca se poate ,am solicitat o caracterizare de la vechiul loc de munca care sa imi serveasca la angajarea in cadrul unei alte companii.. mi s-a raspuns ca aceasta caracterizare poate fi solicitata doar de catre angajator in mod expres si cu adresa catre societatea respectiva ....solicitarea aceasta nu a venit in mod direct dar am fost indrumat sa fac acest lucru pentru a putea obtine un job extern prin intermediul unei soc de plasare forta de munca ....cce este de facut in privinta aceasta .....este un temei legal care sa ii oblige sa elibereze aceasta caracterizare sau nu? .....va multumesc...
cu respect ...