avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare succesiune

In urma unei conventii intre frati ,am facut cedare succesiune urmand ca dupa vanzarea imobilului sa ne primim partea ,problema e sora care nu mai vrea sa ne dea artea cuvenita
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:10, 16 Aprilie 2019
Nu exista "cedare". Ce act ati semnat mai exact? Ati renuntat la mostenire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract notarial nul întrucât nu a fost întabulat. cum se rezolvă problema aceasta? AndCosmin AndCosmin In urma mortii tatalui meu vitreg mama si fratele meu vitreg sunt mostenitorii unui imobil din Bucuresti imobilul fiind mostenit de tatal meu vitreg de la ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de mostenire contra unei sume de bani alexandru23 alexandru23 In urma decesului unui parinte a ramas sa dezbat mostenirea cu fratele meu vitreg urmand ca eu sa-l despagubesc pentru partea lui cuvenita din mostenire. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Bunica mi-a făcut testament pe toate bunurile ei, dar mai sunt moștenitori în afară de mine. care vor fi cotele în acest caz? maia andrei maia andrei Buna ziua! Bunica mea a fost proprietara unei case bătrânești + 1000 m teren si in câmp are 1 hectar . Bunica mi -a lăsat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)