avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate Lady26

Activitate Lady26

Pe mine ma ajuta ca de la nume se intelege exact care este idee.De asta nu vreau sa fie folosit in alta parte.De asemena voi avea si un forum,nu stiu daca asta schimba ceva pt orda.De la nume se poate face emisiune,film,video,revista.cu acelasi concept..de la nume nu ai cum sa faci alt concept....eu asta vreau sa protejez
Atunci imi spui ca daca eu inregistrez marca la osim,si nu pot la orda sa fac o protectie,chiar daca in viitor voi avea si scenariu cu acest site,si nume,si asa poate veni oricine sa o faca emisiune sau revista nu?#-o#-o
Eu la Orda am sunat si au spus ca pot proteja continutul sitului ca concept,ca opera pt a nu fi replicat!Sau gresesc?
Este formularul pt inregistrare de pe situl lor,la inregistrare registrul de opere!
Daca eu inregistrez marca si logoul si la Osim asta ma protejeaza ca cineva sa nu faca o replica a conceptului,deviere de nume sau o revista cu numele sitului meu?Domeniul este cumparat deja,trebuie inregistrat marca la osim si vreau drepturi de autor la ORDA.
As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci doar un proiect(sper sa nu gresesc aici),intrebarile mele ar fi:
1.Cum se completeaza forumularul,ce se scrie pe prima pagina inafara de paginile atasate care descriu proiectul.(adica cum descriu?)
2.Cum ne putem proteja in asa fel incat sa nu fie copiat web situl si lansat sub alt nume,sau numele sitului folosit in alte scopuri gen revista,emisiune,etc!
3.Este ok sa fie inregistrat marca verbala la osim apoi sa revin cu un logo?
Declar ca este un concept nou nemaintalnit,si nu este folosit in Romania,nici in lume.Nu trebuie sa am dreptul de autor pe asta?Pt ca va aduce o schimbare in bine!
Va multumesc!
Sunt persoana fizica!