avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate oana_w

Activitate oana_w

Am gasit un articol in care se preciza ca la codul CAEN 8690 ( alte activitati referitoare la sanatatea umana) pentru autorizare, acest cod trebuie sa reprezinte activitatea unica a societatii. Pe mine ma intereseaza incadrarea unei firme cu domeniul "Asistenta medicala la domiciliu" ca si activitate principala, dar sa pot prinde in actul constitutiv si alte activitati care sa fie autorizate ulterior, si care nu au neaparat legatura cu domeniul medical. Ma puteti sfatui? Multumesc!
Buna ziua! Daca in timpul suspendarii CIM pentru CCC eu imi gasesc alt job si nu mai vreau sa ma intorc la vechiul loc de munca, exista o durata minima la care sunt obligata totusi sa ma intorc? sau odata cu cererea de incetare a suspendarii CIM pot sa fac si demisia cu acordul partilor? Multumesc!
As dori sa stiu cum afecteaza adulterul unuia dintre parinti custodia copilului. Ce sanse are parintele adulter, care nu are nici o alta abatere morala la activ, este trup si suflet pentru copil (lucru ce se poate demonstra) sa piarda copilul in instanta? Multumesc!