avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate dannaB

Activitate dannaB

:((va multumesc..la toti!....am mai depasit momentul alaturi de voi!
au anuntat ca pe data de 16dec iese pronuntarea!
inca o data mii de multumiri!
revin cu informatii...tineti-ne pumnii!:)
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vedeti ca aveti avocati din Constanta si pe forum.

Faptul ca ati promis bani la avocat nu inseamna prea mult...Toata lumea promite si apoi...
Dar, nu aceasta este problema.
Eu zic sa stati linistit si sa nu va impacientati deorece sunt sanse sa fie bine si sa nu faca inchisoare.

avocat Claudiu Lascoschi

poate m-am exprimat gresit sau nu m-am facut inteleasa NU am promis bani la avocat am zis ca o sa ii dau partii vatamate atat cat hotaraste instanta nu cat cere avocata lui....atata tot
....si linistita as fi stat daca acea procuroare nu ar fi cerut inchisoare cu executare....de ce a fost ea asa de dura?....cine ii da dreptul asta? ..ea daca ar fi primit o palma , banuiesc ca ar fi intors celalalt obraz!...sau condamnam la inchisoare dupa cum ne trezim dimineata???...imi cer scuze!...dar este o aberatie , s-a stiut de la inceput ca toti minteau...chiar si judecatorul radea decateori se audia un martor..... procuroarea ce facea,oare?..nu vedea,unde se gandea sau uita?#-o#-o#-o#-o:((:((:((:((

E posibil sa fie vorba de art 182 C.P. dar nu pare sa fie vorba de asa ceva.
Daca este liber dupa parerea mea va ramane liber.
In ce localitate are loc procesul?

Constanta...
am avut un avocat din oficiu si am ramas cu el , doar din simpu fapt ca a fost o harjoneala si bani le-am spus ca le dam,asta este a gresit , dar cat hotaraste instanta.....insa dintele nu fiul meu i l-a spart , asta ma supara ,s-a mintit de la cap la coada si instata ia sustinut , nu a fost drept!....daca era pe dreptate , partea vatamata ar fi trebuit inchisa caci totul este o minciuna si instanta nu cerceteaza ci sustine ce tu pui pe tava ca plangere.
Ce fel de incredere sa ai.....

Instanta este acolo sa judece nu sa faca ce zice procurorul.
Depinde de incadrarea juridica a faptei.
Acum este liber sau nu?

da este liber,acum vin de la tribunal si inca nu afisase nimic...dar stau cu teama ca nu voi fi suficient de pregatita , daca chiar va ramane la ce a spus procuroarea,nu am inteles-o ..a vazut clar ca a fost o ciondaneala intre tineri, asta am facut-o mai toti...nu pot accepta sa fie privit sau tratat ca un criminal

Nu cred ca poate fi vorba de impacare.
Nu cred ca este vorba de art. 180 C.P., ci de ceva mult mai grav.
Sa nu fie incadrat pe tantativa de omor sau alta infractiune grava...
Pe art. 180 C.P. nu il aresta...

avocat Claudiu Lascoschi

....nu sa pomenit de tentativa de omor si sincer nu stiu la ce incadrare a fost bagat; dar stiu sigur ca afost vorba de un pumn in gura ....la care el sustine ca i sa spart un dinte si il costa 20mil avand ingrijiri medicale 12zile.........au adus martori vecine ce spuneau ca ele i-au dat sa manance cu paiul, au mintit..el a doua zi era la scoala si hartuia colegii in continuare.
cand am spus asta judecatorul mi-a zis ca trebuie sa deschid un alt proces , acum se judeca doar fapta fiului meu!
roxanel a scris:

buna ziua.
de unde stiti voi in mod sigur ca o sa se acorde pedeapsa cu suspendare ??
intr-adevar pt. savarsirea ifnractiunii de lovire sau alte violenta, este prevazuta si aceasta posibilitate dar si amenda sau inchisoarea de la 3 luni la doi ani..
depinde foarte mult de probatoriul administrat in cauza, daca fiul dvs. este recidivist sau nu, daca a mai fost implicat in astfel de situatii..
daca judecatorul considera ca prezinta sau nu un pericol social.....

nu,nu este recidivist si nu este un pericol social...au fost spuse chiar de copii ce au fost audiati ca martori ai partii vatamate , dirigentele si altii....toti mi-au vorbit de bine copilul...
...prietena unui amic de-al fiului meu era hartuita de acesta(partea vatamata) si l-au rugat pe fiul meu sa se duca sa vb cu el sa inteleaga ca trebuie sa o lase in pace.....cand a avut loc incidentul ,acela a inceput sa il injure si l-a provocat asta au spus-o toti,filul meu i-a dat un pumn si fiind gheata (erau in statie,masini parcate) s-a dezechilibrat si a cazut jos ne putand sa se sprijine de masina ce era langa el....atata tot , s-a ridicat si a plecat spre un prieten influient ce l-a sfatuit si l-a ajutat in pasii ce au urmat spre a deschide proces....
...asta a fost!
...de impacare nu putea fi vorba pe drumul asta au plecat au vrut bani....si au cerut aproape 200mil vechi.....
daca instanta asta hotaraste ok...da bani, dar ce s-a cerut de catre procuror cred ca este prea mult
GabrielaA a scris:

Pai nu procuroarea hotaraste daca poate fi condamnat sau nu, ci judecatorul.
Inteleg ca ati ajuns in fata instantei si toata lumea a luat cuvantul acolo.
Asteptati sa vedeti pronuntarea.

asa este.....dar dupa cum au evoluat lucrurile imi este teama ca nu vor da cu suspendare.....va multumesc oricum!
#-oFiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca inchisoare ,un copil ce a gresit...a dat un pumn....celalalt a alunecat si a cazut(luase bataie cu doua sapt innainte de la o clasa intreaga....si avea un dinte spart).....dupa ce a cazut, s-a ridicat a mers la legist si i-a12 zile ingrijiri medicale. Au fost copii chemati la politie pentru a da declaratie , s-a batut cu pumnul in masa sa afirme ca au vazut ce defapt nu vazuse.....au declarat acolo ce in instanta nu isi aduceau aminte....si cand judecatorul le arata scrisul si semnatura ziceau , "daca asa am scris ,asa a fost....imi mentin declaratia".......le era frica sa spuna ca nu au fost defata, sau ca sau aflat la sute de metrii diferenta..........de ce trebuie sa fie asa???......Acel copil care a deschis proces la presiunea parintilor si a prietenilor ... "asa castigi niste bani "...a facut lucrurile sa ia o intorsatura , mai mult decat groaznica.......acum distruge viata unui copil si a unei familii........
......... Va rog pe voi dragilor sa ma ajutati macar cu nume de avocati si sfaturi.....daca eu ca mama nu imi salvez copilul...atunci , cine?
A gresit da.....dar decizia este mult prea aspra si cu ce urmari????..................isi i-a pedeapsa...da si ce va iesii de acolo????........dintr-o prostie Doamne!...Te rog intoarce-ti fata catre fiul meu!
....va multumesc!..pentru orice mic efort!:">#-o#-o#-o#-o#-o