roxanel a scris:
buna ziua.
de unde stiti voi in mod sigur ca o sa se acorde pedeapsa cu suspendare ??
intr-adevar pt. savarsirea ifnractiunii de lovire sau alte violenta, este prevazuta si aceasta posibilitate dar si amenda sau inchisoarea de la 3 luni la doi ani..
depinde foarte mult de probatoriul administrat in cauza, daca fiul dvs. este recidivist sau nu, daca a mai fost implicat in astfel de situatii..
daca judecatorul considera ca prezinta sau nu un pericol social.....
nu,nu este recidivist si nu este un pericol social...au fost spuse chiar de copii ce au fost audiati ca martori ai partii vatamate , dirigentele si altii....toti mi-au vorbit de bine copilul...
...prietena unui amic de-al fiului meu era hartuita de acesta(partea vatamata) si l-au rugat pe fiul meu sa se duca sa vb cu el sa inteleaga ca trebuie sa o lase in pace.....cand a avut loc incidentul ,acela a inceput sa il injure si l-a provocat asta au spus-o toti,filul meu i-a dat un pumn si fiind gheata (erau in statie,masini parcate) s-a dezechilibrat si a cazut jos ne putand sa se sprijine de masina ce era langa el....atata tot , s-a ridicat si a plecat spre un prieten influient ce l-a sfatuit si l-a ajutat in pasii ce au urmat spre a deschide proces....
...asta a fost!
...de impacare nu putea fi vorba pe drumul asta au plecat au vrut bani....si au cerut aproape 200mil vechi.....
daca instanta asta hotaraste ok...da bani, dar ce s-a cerut de catre procuror cred ca este prea mult