Persoana fizica, mi-am deschis firma de intermedieri in vanzari produse siderurgice drept care mi-am cesionat abonamentul Orange , in dorinta de a-mi pastra nr. de telefon , catre societatea nou deschisa asta ( pentru deducerea cheltuielilor ) era in 2006.
In 2010 am primit de la o firma de recuperari creante instiintarea ca nu am achitat, persoana fizica, o factura, cu valoare relativ mica drept care sunt in baza de rau platnici, respectiv Arhiva Electronica de Garantii reale mobiliare. Contractul cesionat, respectiv nr. de telefon au functionat in continuare, nu mi s-au furnizat informatiile cf lege 677/2001, nu am mai putut sa fac credite bancare, pe societate, urmare acord crb. Prejudicile, demonstrabile , au fost enorme.
Conform ctr. cu Orange cesiunea nu intra in vigoare decat daca vechiul contract este achitat pentru valori mai mari de 4 euro.
Intrebari: care contract era in vigoare pe postul de telefon ( altminteri client platinium) cel pe persoana fizica cesionat de Orange cu 10 euro debit la recuperator sau cel pe persoana juridica( cesionat de persoana fizica in 2006 ) cu plati de sute de milioane de lei?
De ce informarea persoanei vizate s-a facut in 2010 cu prejudicii demonstrabile daca informarea tertilor ( Legea 677 art 12 alin. 2 ) s-a facut in 2008?
Pe cine sa dau in judecata , firma de recuperare pentru incalcarea legii si prejudiciu sau Orange pentru incalcarea contractelor si favorizarea de incalcare a legii?