avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate sergiucsv

Activitate sergiucsv

Răspuns la discuția Caut avocat
Problema e ca nu sunt in tara
Discuție Caut avocat
Buna ziua. Caut avocat petru inchiderea sau suspendarea activitatii la societate, in plus, sa recuperez actele societatii de la o persoana care le-a luat ilegal si eventual recuperarea investitiilor. Mai multe amanunte in convorbire.
cineva mi-a spus ca in aceste articole se specifica, ca nu pot parasi localitatea, adevarat?
Si daca fac recurs la tribunal, am vreo sansa sa mai diminuez din pedeapsa (condamnare)?!
Ma intereseaza daca pot recupera permnisul sau nu, si ce perioada are termenul de incercare, si de cand incepe?!
Buna ziua. ieri mi s-a pronuntat sentinta, am citit-o dar nu pricep nimic, daca ati putea sa ma lamuriti.
Multumesc anticipat.
SP. 253/15.02.2011 În baza art. 87 alin.1 din OUG 195/2002 modificată şi republicată cu aplicarea art.13 C.p. şi art. 320 ind. 1 alin. 7 din Legea 202/2010 condamnă inculpatul ................ la 1 an închisoare. În baza art.81 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata prevăzută de art. 82 C.p. şi pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 83 C.p. . Interzice inculpatului exercitarea drepturilor civile prevăzute de art. 64 lit. a teza a II- a şi lit. b C.p. pe durata executării pedepsei principale, cu aplic. art. 71 alin. 5 C.p. Obligă inculpatul la plata a 600 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică din 15.02.2011, la Judecătoria Tg-Jiu.
Răspuns la discuția Datorii la stat
In plus, nu am imobile nici pe societate, nici pe numele meu
Răspuns la discuția Datorii la stat
sunt cu actele la zi si nu am cazier!
Discuție Datorii la stat
Buna Ziua. Am plecat din tara si cat de curand am aflat ca s-au cumulat peste 6 mii RON datorie la stat. Prin discutie la tel cu un reprezentant al fiscului m-a rugat sa achit cat de curand posibil, dar la aflarea vestii inca nu dispun de acesti bani, imi mai tre timp sa-i acumulez. Ce ar putea sa-mi faca statul Roman?!