Buna ziua. Caut avocat petru inchiderea sau suspendarea activitatii la societate, in plus, sa recuperez actele societatii de la o persoana care le-a luat ilegal si eventual recuperarea investitiilor. Mai multe amanunte in convorbire.
Buna ziua. ieri mi s-a pronuntat sentinta, am citit-o dar nu pricep nimic, daca ati putea sa ma lamuriti.
Multumesc anticipat.
SP. 253/15.02.2011 În baza art. 87 alin.1 din OUG 195/2002 modificată şi republicată cu aplicarea art.13 C.p. şi art. 320 ind. 1 alin. 7 din Legea 202/2010 condamnă inculpatul ................ la 1 an închisoare. În baza art.81 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata prevăzută de art. 82 C.p. şi pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 83 C.p. . Interzice inculpatului exercitarea drepturilor civile prevăzute de art. 64 lit. a teza a II- a şi lit. b C.p. pe durata executării pedepsei principale, cu aplic. art. 71 alin. 5 C.p. Obligă inculpatul la plata a 600 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs. Pronunţată în şedinţa publică din 15.02.2011, la Judecătoria Tg-Jiu.
Buna Ziua. Am plecat din tara si cat de curand am aflat ca s-au cumulat peste 6 mii RON datorie la stat. Prin discutie la tel cu un reprezentant al fiscului m-a rugat sa achit cat de curand posibil, dar la aflarea vestii inca nu dispun de acesti bani, imi mai tre timp sa-i acumulez. Ce ar putea sa-mi faca statul Roman?!