avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Caut avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Caut avocat

Buna ziua. Caut avocat petru inchiderea sau suspendarea activitatii la societate, in plus, sa recuperez actele societatii de la o persoana care le-a luat ilegal si eventual recuperarea investitiilor. Mai multe amanunte in convorbire.
Problema e ca nu sunt in tara
Actele firmei (daca e vorba doar de actele constitutive, certificatul de inregistrare, etc.) pot fi obtinute in duplicat de la Registrul Comertului, in caz ca recuperarea lor s-ar dovedi anevoioasa si v-ar impiedica / intarzia sa procedati la inchiderea societatii.
suspendarea unei societati comerciale poate fi dispusa printr-o hotarare a adunarii generale a ascocatilor/asocatului unic, pentru o perioada de maxim 3 ani. daca va hotarati sa lichidati firma, aceasta se poate face pe baza unei hotarari a adunarii generale a asociatilor, la fel ca si suspendarea. In orice caz, in cazul lichidarii aveti nevoie de toate actele originale ale societatii, iar in cazul in care nu le mai detineti acestea se pot declara pierdute. [editat]
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
gasiti avocat in orasul in care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de lichidare a unei societati voluntar Alinbv08 Alinbv08 As dori sa stiu si eu minim 4 motive prin care se poate intra in lichidare cu o firma cu actionariat voluntar? (vezi toată discuția)
Eu si un asociat in firma (srl) florincrv florincrv Buna ziua, doresc sa infiintez un srl, im firma o sa fiu eu administrator si 1 asociat, intrebarea mea este: pot sa al exclud din firma fara judecatorie daca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)