avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate nadyna

Activitate nadyna

va rog foarte mult cineva sa imi raspunda.
aceasta hotarire inca nu am primit-o la domiciliu.urmeaza,
asadar apelul impotriva acelei hotariri trimit dupa ce imi este prezentata hotarirea la domiciuliu sau e posibil sa trimit si pina ajunge acea hotarire????
spune-ti-mi cum sa formulez aceasta cerere ca sa fie admisa.
va rog mult.
Sunt o cetateana din Rep. Moldova. Casatorita sunt cu un cetatean roman. Am hotarit sa divortez, astfel am depus un dosar DIVORT FARA MINORI in instanta de judecata Iasi.Am avut 4 termene acordate, eu neavind avocat, caci nu imi pot permite, m-am prezentat de fiecare data la judecata. veneam la termen de la Chisinau de fiecare data. Piritul nu s-a prezentat niciodata. La fiecare termen am avut proba cu martorul. ptr mine aceasta s-a dovedit a fi dificila. Deoarece ptr noi e problema cu vizele, si nici o cunostinta nu isi permitea citeva zile libere ptr a face procedurele de obtinere vizei. Insa cu rudele sotului de la Iasi nu mai am nici o legatura de 2 ani.Astfel nu am putut in aceste 4 termene sa aduc un martor. Vreau sa va intreb daca dupa 4 termene ei imi puteau acorda divortul??

si inca ceva. in dosarul meu on-line este precizat astfel: ia act de renunţarea la judecată. cu recurs. pronunţată azi, ....... în şedinţă publică

e posibil sa renunti la judecata fara o cerere?
eu nu mi-am dorit niciodata sa renunt la judecata, am dorit divortul

spuneti-mi va rog ce sa fac acum? sa fac un recurs? cum trebuie sa il fac?
va rog mult spuneti-mi.