spuneam ca directorul societatii impreuna cu juristul si directorul dep RU mi-au cerut demisia, nu am acceptat ideea si nici postul oferit
in urmatoarele 2 saptamini am avut parte de un tratament total neprofesional si determinant ptr a-mi da demisia
instiintarea suna astfel:"pentru atingerea obiectivelor departamentului......se reorganizeaza astfel:
-functia de ....-post vacant (functia se transforma in ....; am adaugat responsabilitatea de.....
-X se numeste pe functia... (post inferior) si suplineste responsabilitatile postului vacant ... pina la numirea unei persoane corespunzatoare specificatiilor postului nou infiintat
-.....
-organigrama este .....
in urma demisiei am ramas fara nici un venit conform legii (somer neindemnizabil),
a urmat o neincredere in fortele proprii,
bani cheltuiti ptr cautarea unui nou loc de munca conform pregatirii si experientei pe care o am
doresc o realibitare morala
am mai scris de 2 ori mesajul, acum fac un rezumat:
din febr 2005-pina in 14 oct 2005 am detinut un post, fara nici o explicatie mi s-a cerut demisia
din 14oct2005-1febr.2006 postul nu a existat in organigrama, atributiile le-a suplinit un subaltern remunerat doar ptr postul sau
din 1 febr 2006 apare postul!
postul nou creat in organigrama in 14 oct 2005 nu a fost niciodata ocupat
vreau sa stiu cui sa ma adresez si ce se poate face in cazul unei astfel de nedreptati