avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Activitate AdamEmanuel

Activitate AdamEmanuel

In urma cu 2 luni, am fost implicat intr-un accident rutier. Pe E85 m-a tamponat un domn din spate, am completat constatu amiabil, mi a dat asigurarea etc. A 2 zi am mers cu actele la Carpatica, asiguratorul domnului, unde inspectorul mi a cerut sa vin cu asiguratul lor si cu masina acestuia pt a completa niste declaratii si a face poze masinilor implicate. problema e ca masina domnului nu se deplasa, iar el locuia la 60 de km de Iasi. Pana au ajuns cei de la asigurari sa o fotografieze(16 zile) domnul si a reparat masina, totusi Carpatica a fotografiat masina acestuia reparata, plus cateva elemente avariate pastrate in urma accidentului(faruri,aripa, radiator). Dupa toate astea mi au deschis dosar de dauna si mi au dat autorizatie de reparatie. Eu mi-am reparat masina si am achitata factura totala a reparatiei. Azi am primit refuzul dosarului pe motiv ca, nu se pot justifica avariile existente pe auto asigurat la data evenimentului rezulta ca impactul dintre cele autoturisme nu a avut loc.Ce pot sa fac? Cui sa ma adresez? Multumesc.