avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate Geanina Chircan

Activitate Geanina Chircan

Mulţumesc , ma-m lămurit şi cu siguranţă vă voi mai întreba căte ceva , sunteţi buni !!!!=D>
vechime de cons jur contractual am avut de 2 ani si 6 luni , ca functionar pub am intrat prin concurs si functia vacanta in statul de functii era de asistent , treapta 1 , dar am fost incadrata asistent cu 3 ....
multumesc , dar tot nu sunt lamurita , pt ca legea 330 abroga art.6 alin2 din OG 6/2007 , si din alte prevederi ale legii in vigoare , nu inteleg unde gasesc obligativitatea incadrarii cu treapta 3 , asa cum am fost incadrata ......
Buna ziua ,
anul acesta , 2010 , luna mai , am ocupat functia de cons juridic asistent , treapta 3 , pana in mai 2010 am fost contractual- consilier juridic determinat . In 2009 aveam grad IV apoi pe legea 330 am trecut la gr.II (in cadrul aceleasi institutii ) . Functia publica vacanta , in statul de functii avea treapta 1 . Cand a fost la incadrare pe functia publica mi s-a spus ca numai incepand cu treapta 3 se face incadrarea , fara sa mi se precizeze unde se gaseste obligativitatea . In cautarea mea nu am gasit aceasta precizare , asa ca va rog ajutati ma cu un raspuns pertinent , ca stiu ce pot solicita pentru o eventuala corectare ....
Va multumesc