avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate Eva3

Activitate Eva3

Va multumesc foarte mult domnule TudorValeriu!:D
tudorvaleriu a scris:

Va prezentati la locul de munca, chiar si inainte de expirarea CCC, la comp.Resurse umane, le spuneti de intentia dvs. si ei stiu ce sa faca. Va vor face mai intai incetarea suspendarii CIM, apoi incatarea CIM cu data cu care doriti.
Va sfatuiesc sa nu demisionati pentru ca va ia mai mult timp (preaviz). Incercati prin acordul partilor (art.55b din Codul muncii) si plecati le o data de comun acord cu angajatorul.

Aveti obligatii fata de angajator in cazul in care trebuie sa faceti predarea postului sau alte datorii la acesta.

Domnule Tudor va rog mult sa ma sprijiniti si pe mine cu suport de prezentare a unei cereri de intoarcere din CIC. Am citi toare raspunsurile dv si mi se par f concise si la subiect. pentru inceput doresc un model de cerere de intoarcere din CIC ...cat mai oficial si bine incadrat...am la fel ca alte mame pb in ce priveste revenirea pt ca am primit refuzul din partea patronului de a mai ma primi inapoi la munca. Doresc mult modelul de cerere de incetare a suspendarii CIM si reincepere a activitatii incepand cu 15 ian. poate impresionez cu cererea...:dance3: .....Multumrsc mult!