Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice
buna,si eu sunt in aceeasi situatie,doar ca mie mi s-a terminat deja si e multa bataie de cap,trebuie sa mergi la locul de munca unde ai lucrat si sa te dea in preaviz,eu asa am patit,inca mai am de stat in preaviz si am inteles ca trebuie sa-ti faci cerere de revenire la locul de munca si trebuie sa mergi la medicul de medicina muncii sau la medicul de familie,sa-ti completeze fisa de aptitudini,cum ca esti apta pt.reanceperea activitatii, :wave:eu sunt la aceasta faza,te mai tin la curent cu tot ce trebuie facut.:wave::luck:
Va prezentati la locul de munca, chiar si inainte de expirarea CCC, la comp.Resurse umane, le spuneti de intentia dvs. si ei stiu ce sa faca. Va vor face mai intai incetarea suspendarii CIM, apoi incatarea CIM cu data cu care doriti.
Va sfatuiesc sa nu demisionati pentru ca va ia mai mult timp (preaviz). Incercati prin acordul partilor (art.55b din Codul muncii) si plecati le o data de comun acord cu angajatorul.
Aveti obligatii fata de angajator in cazul in care trebuie sa faceti predarea postului sau alte datorii la acesta.