avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii firma vs angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii firma vs angajat ...

Salutare .

Sint angajat la o companie destul de mare si in ultimul timp sint sicanat destul de tare de sefii mei, pe probleme care nu imi apartin.
Am, cel putin teoretic, o gestiune "scriptica" desi nu sunt angajat ca gestionar pentru care mi se fac zile fripte mai tot timpul.

Am si probleme medicale pentru care voi intra in concediu medical.

Vreau sa stiu urmatoarele, daca se poate :

Dupa concediul medical, deoarece mi-am gasit un alt loc de munca, ce trebuie sa fac pentru a obtine incheierea cotractului de munca prin transfer, fara a mai avea probleme cu "literele" cartii de munca ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luciminea , utilizator 23:15, 9 Noiembrie 2009
1. Faceti o cerere de incatare a CIM cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii) la o data stabilita de comun acord cu angajatorul.
2. Sau demisionati (conform art79 din Codul muncii): pentru asta faceti o notificare catre angajator:
Catre,
S.C. __________________________

Domnule Administrator,
Subsemnatul(a) ________ angajat(a) in functia/meseria_______
la ________ , prin prezenta notificare va comunic incetarea contractului individual de munca prin demisie, conf. art. 79 ( ) din Codul muncii.
Perioada de preaviz de ____ zile calendaristice va decurge da la data prezentei pana la data de __________________ , iar cu data de ____________ inceteaza activitatea mea la S.C. ___________ .
Va rog sa procedati la intocmirea documentelor necesare pentru incetarea contractului individual de munca!
Data ________ Semnatura ________
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie danik28 danik28 sunt angajata la un birou notarial (secretara), intentionez sa-mi dau demisia incepand cu data de 01 septembrie, intrucat voi pleca din tara impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Demisie??? razvan017 razvan017 Lucrez la o firma de transport din Curtea de Arges si doresc sa imi bag demisia,intrebarea mea este urmatoarea daca imi bag demisia mai pot intra in somaj?? si ... (vezi toată discuția)
Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)