avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate cineva78

Activitate cineva78

Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Revin cu detalii. Data comiterii infractiunii este 14 noiembrie, ora 16:15. Data intocmirii procesului verbal este 25 noiembrie, la sediul din Splaiul Independentei. Martorul MC a semnat procesul verbal la acest sediu, deci nicidecum in parc. Scrie acolo ca nu am fost de fata. Pai normal, ca doar nu m-a chemat nimeni. Doi la mana, in procesul verbal scrie ca tatal meu a condus masina prin parc. Stiu ca asta s-a stabilit prin indentificare numerelor de inmatriculare, dar de condus am condus-o eu. Iar aleea Miorita de care se tot face pomenire, nu face parte din parcul Herastrau. Agentul constatator este C.A.
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Salutare! Si la mine apare acelasi martor. Am sunat la Politia Comunitara iar respectivul cu care am vorbit a refuzat sa se recomande, chiar si la inistentele mele si dupa ce i-am zis ca e platit din banii mei. L-am intrebat cum e posibil ca acelasi martor sa apara pe toate procesele verbale, chiar din date diferite. Mi-a raspuns ca "poate e un comerciant din zona si ati parcat pe locul lui"... Vreau si eu sa fac contestatie, dar nu stiu exact cum sa procedez. Si eu sustin parerea de a ne strange mai multi in ideea asta. Ar trebui sa facem schimb de contacte si sa ne intalnim sa vorbim.