avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate kingbear

Activitate kingbear

Răspuns la discuția perioada depunere plangere penala
Nu mai inteleg nimik de pe forumul asta...ori isi dau cu parerea cei care nu cunosc,,ori.....
Iata ce raspuns primesc de la ... av_andra13 :

<< In cazul infractiunii de inselaciune, retragerea plangerii nu inlatura raspunderea penala, actiunea penala se pune in miscare din oficiu. >>

Deci omu si-a retras plangerea de la politie...se mai pune in miscare actiunea penala sau nu...?!?

Si a2a intrebare...nu am primit raspuns...in cat timp trebuia el sa depuna plangerea de la comiterea faptei sa ii fie luata in considerare . Ca el s-a dus cam dupa 1 luna si ceva la politie sa faca plangerea.
Exista o marja de timp in care trebuie depusa o plangere penala la politie ptr inselaciune ?
Răspuns la discuția Retragere plangere
da , ok...intrebarea mea era...poate fii si o altfel de plangere in afara de penala ???
Ok , am inteles,,,dar e posibil sa fie facuta si altfel de adresa catre politie ? In afara de plangere penala ? Ceva care in cazul impacarii amiabile sa nu fie dat mai departe ptr. deschiderea dosar penal ?
Mai fratilor,,,sunt eu nebun sau legile astea sunt ca cooru ???
Poate nu m-am facut inteles.....deci....omu a vrut un trening ADIDAS...eu din greseala i-am trimis un trening FILA. Treningurile costa la fel....omul a reclamat doar ca am trimis alt model. A facut o scrisoare ceva catre politie....am fost la politie..am vb cu omu la telefon.....o sa-i trimit banii ..sa-mi trimita treningul inapoi,,,sa-si retraga plangerea
Ptr o astfel de neintelegere eu pot ajunge totusi cu un rahat de dosar la procuror , fie ca se termina cu o amenda doar,,?!?!??!
Pai asa poate face draq oricine plangeri peste plangeri....ptr orice mica problema de rahat....
Scuzati-mi limbajul..dar sunt revoltat...maine ma duc sa fac plangere ca painea nu avea 250 de grame ci doar 249....

Nu mi-a raspuns nimeni la a 2a intrebare din primul topic va rog....
Sunteti sigura ?
Mie domnii de la politie mi-au spus ca se opreste totul si nu mai trimit spre dosar..procuratura,,etc,,,ca totul are deocamdata valoare de..scrisoare (?!?).....bla bla....Oare am fost mintit ???????
Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat amprentele , etc... a ramas sa restitui suma in 10 zile si sa-si retraga respectivul plangerea.
INTREBARI :
1. Daca isi retrage plangerea, se merge mai departe oricum..?!?/// dosar penal , proces , etc , sau prin intelegerea amiabila se opreste totul ?
2. Era nevoie , obligatoriu sa mi se ia amprentele , sa mi se faca poze ca la infractori ?