Nu mai inteleg nimik de pe forumul asta...ori isi dau cu parerea cei care nu cunosc,,ori.....
Iata ce raspuns primesc de la ... av_andra13 :
<< In cazul infractiunii de inselaciune, retragerea plangerii nu inlatura raspunderea penala, actiunea penala se pune in miscare din oficiu. >>
Deci omu si-a retras plangerea de la politie...se mai pune in miscare actiunea penala sau nu...?!?
Si a2a intrebare...nu am primit raspuns...in cat timp trebuia el sa depuna plangerea de la comiterea faptei sa ii fie luata in considerare . Ca el s-a dus cam dupa 1 luna si ceva la politie sa faca plangerea.
nu intelegeti pentru ca nu sunteti atent
1-chiar daca isi retrage plangere,cercetarile continua
2-raspunsul nu se primeste atat de rapid.am scris si mai sus,ca plangerea se poate depuna si dupa mai mult timp,nu exista o limita,decat prescrierea faptei.
Actiunea penala a fost pusa in miscare si sontinua,cu sau fara plangerea victimei.
acum intelgeti?
nu isi da nimeni cu parerea,dumneavoastra nu sunteti in stare sa intelegeti.
Retragere plangere
kingbear
Cineva mi-a facut la politie o plangere ptr. o asa zisa inselaciune,,,ceva minor de cateva sute lei . Am fost la politie , am dat declaratie , mi-au luat ... (vezi toată discuția)
Dosar
ContSters75649
daca o persoana a facut o plangere penala pe numele meu la parchet iar in urma audierii acea persoana si a retras plangerea. va rog puteti sa mi da-ti un ... (vezi toată discuția)