avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate bmariana58

Activitate bmariana58

Răspuns la discuția desfacere contract de munca
multumesc frumos:luck:
am anteles,cum ma sfatuiti sa procedez pentru modificarea desfacerii contractului de munca...pentru ca nu e corect..??.dar ma va afecta la viitorul loc de munca desfacerea contractului cu art.61 lit a??
nu am facut scris nimic,numai cerere de concediu de odihna,in rest am zis ca nu este o tragedie daca nu ma prezint pentru celelalte demersuri..alta cale de ancheiere a contractului de munca nu era?din moment ce nu am facut nimic rau la loccul de munca!! se poate modifica dispozitia de desfacere a contractului de munca??
pai care absente,din moment ce leam spus sa isi caute pe altcineva ancepand de pe 25 pana la da de 1 noiembrie ce am intrat in concediu,si mai scrie ca pe data de 1-12-2010 expira preavizul de 20 de zile---care preaviz?
Buna ziua,am fost an gajata la o societate comerciala timp de un an jumate ,pe data de 25 octombrie2010 le-am spus verbal ca pe data de 1 noiemb. vreau concediu de odihna si dupa terminarea lui no sa mai pot veni la munca din motive personale.pe data de 26 noiemb. primesc prin posta o (fituica)nu pot sa o numesc altfel , an care scria sa ma prezint la punctul de lucru s-au la sediul firmei, eu nu am prezentat stiind ca le spusesem ca nu mai pot veni la munca.an data de 10 noiembrie primesc dispozitie de desfacere a contractului de munca cu art61 lit.a..adica indiscplinar:Oce am facut rau... de ce indisciplinar???