Buna ziua,am fost an gajata la o societate comerciala timp de un an jumate ,pe data de 25 octombrie2010 le-am spus verbal ca pe data de 1 noiemb. vreau concediu de odihna si dupa terminarea lui no sa mai pot veni la munca din motive personale.pe data de 26 noiemb. primesc prin posta o (fituica)nu pot sa o numesc altfel , an care scria sa ma prezint la punctul de lucru s-au la sediul firmei, eu nu am prezentat stiind ca le spusesem ca nu mai pot veni la munca.an data de 10 noiembrie primesc dispozitie de desfacere a contractului de munca cu art61 lit.a..adica indiscplinar:Oce am facut rau... de ce indisciplinar???
pai care absente,din moment ce leam spus sa isi caute pe altcineva ancepand de pe 25 pana la da de 1 noiembrie ce am intrat in concediu,si mai scrie ca pe data de 1-12-2010 expira preavizul de 20 de zile---care preaviz?
nu am facut scris nimic,numai cerere de concediu de odihna,in rest am zis ca nu este o tragedie daca nu ma prezint pentru celelalte demersuri..alta cale de ancheiere a contractului de munca nu era?din moment ce nu am facut nimic rau la loccul de munca!! se poate modifica dispozitia de desfacere a contractului de munca??
Se poate numai daca este de acord angajatorul ... neexistand nicio cerere din partae dvs de incetare a c.i.m., atunci angajatorul a procedat la desfacerea disciplinara ... posibil ca acea decizie sa fie lovita de nulitate absoluta, daca nu s-a efectuat procedura cercetarii disciplinare prealabile.
Concediere
tavitatavita
Am renuntat a ma mai prezenta la munca in urm darii mele afara Verbal, considerand ca om ca mai presusus de demnitatea mea nu exista altceva mai de pret ... (vezi toată discuția)