N-am primit procesul verbal la domicilu, am luat in cunostinta despre procesul verbal in primaria orasului cand am vrut sa-mi elibereze un act. Iar Domnul care lucreaza acolo mi-a zis ca nu poate sa elibezeaza actul pentru ca am o amenda pe care prima data trebuie sa o platesc. Atunci mi-a aratat procesul verbal. De cand am aflat de amenda n-au trecut 15 zile, si l-am dat in judecata. Dupa parerea Dumneavoastra procesul o sa fie in favoarea mea?
Buna Ziua!
Doresc sa ma informez ce se intampla in acea situatie cand sunt invitat la politie pentru paracare neregulamentara. Iar acum am luat la cunostinta ca am doua amenda una 500 lei pentru neprezentare si una 180 pentru parcare neregulamentara.In procesul verbal este semnatura unui martor, care are domiciliu in sudul tarii care se situeaza de aici cam 500 km. Martorul a semnat pentru a confirma ca invitatia a fost afisata pe usa apartamentului.
Eu n-am primit nici o invitatie. Asta sa intamplat in 05.07.2010 si eu am luat cunostinta despre el in 15.10/2010. Iar masina nu e in numele meu. De unde stie politistul ca eu am fost cu masina? Va rog sa-mi acordati sprijin in acest caz!