Da domnul avocat,aveti drepatae,am facut ulte plati anterioare.deci daca vroiam sa dau teapa,luam marfa si nu plateam deloc,dar am platit apropae jumatate prin op-uri si chitante,si cand la un moment dat s-au blocat incasarile nu am mai putut!
MA INTELEGE OARE CINEVA?
Va multumesc mult pentru informatii domnul avocat Lascoschi!
Si daca fac plangerea si declar ca ma sunat in dat x,dar eu nu am inregistrarea,politia nu o pot afla convorbirea?
Va multumesc mult,zilele astea o sa imi si caut avocat!
Dupa parerea dvs.care este mai credibil si impunator,avocat domn sau doamna?
Sper sa termin cat mai repede cu situatia asta pentru ca deja ma simt terminat psihic!
Nu ar fi indicat sa ii promit ca ii dau bani fara chitanta pentru ca atunci ar fi si mai mult pe capul meu deoarece vede ca mi-e frica si cedez,nu?
V a multumesc inca o data
Si daca nu mai apuc sa sun dupa politie sa-l prinda in flagrant si depun plangerea urmatoarea zi care sunt urmarile?
Aceleasi?
Cam cat ar dura ancheta asta pana sa fie pedepsit?Pentru ca din momentul in care ii fac plangerea pentru amenintare ma gandesc ca o sa cam fie pe urmele mele,nu?Ce ziceti dvs?
Va multumesc anticipat
Va rog raspundeti-mi un pic mai concret!
Deci daca vine la mine sa il chem in curte si sa chem politia sau pot sa fac plangerea pentru talharie si doar spunand ca a intrat peste noi fara sa mai chem politia locala?
Credeti ca o sa se potoleasca?Dupa experienta dvs??
Ca m-am gandit la un moment dat sa incep sai dau cv bani nu pe firma ci pe pers fizica,dar apoi tot eu m-am gandit ca odata ce am cedat amenintarile vor fi tot mai mari si mai dese daca vede ca ma infrica,nu?
Explicati-mi va rog mult
Si ce sanse sunt sa fie pedepsit si ce pedeapsa poate primi daca am data convorbirilor si martori ca ma amenintat cand a venit la mine acasa?
Cand mai vine sa-l chem in curte si sa chem politia?
Sunt ilegali acesti recuperatori,nu?
CUM L-AS PUTEA OPRI SA NU MA MAI AMENINTE PE MINE SI FAMILIA MEA SI SA NU MA MAI VIZITEZE DIN MOMENT CE FIRMA ESTE APROAPE DIZOLVATA?
Va rog dat-mi raspuns,sunt disperat!
Buna ziua!
Pt inceput vreau sa va spun ca am o firma de transport care din cauza crizei economice nu a mai functionat!
Am ajuns in imposibilitatea de plata catre furnizori de motorina,care ulterior mi-au cerut insolventa!
Problema este urmatoare:Cel care mi-a vandut motorina a vazut ca nu o sa isi mai recupereze banii,deoarece masinile erau inchiriate,imobile sau altceva nu am nici pe mine nici pe firma,iar banii care mai trebuie incasati se duc la datooriile catre stat,si el nu mai primeste nimic,si acum si-a angajat recuperatori care ma tot suna si ma ameninta ca ma omoara,ca imi da foc la casa,ca imi ia copilul....1
Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa scap de ei?sa nu mai ameninte si viziteze!
Si daca mai vine la mine acasa ce sa fac?
Sa il chem inuntru si sa chem politia sau ce?
AJUTATI-MA VA ROG