avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate popa bogdan

Activitate popa bogdan

Răspuns la discuția alocatie
Dar sunt obligat sa ii dau copia dupa buletin?
Discuție alocatie
In timpul divortului s-a nascut un copil,fosta sotie a facut un dosar pentru alocatia de 200ron pentru care ea imi cere copie dupa buletin .Mi-a venit hotararea de divort si intr-o saptamana o legalizez,prin urmare ea o sa devina tutorele copilului .Ea in continuare imi cere copia dupa buletin ,mentionez ca nu i-am dat copie dupa buletin. Intrebarea mea este :Este necesara copia mea de buletin la dosar ptr cei 200 de ron,mai ales acum cand ea este tutorele copilului? Va multumesc
Dupa 7 luni de casnicie,am intentat actiunea de divort,pe timpul procesului de divort(februarie 2010-noiembrie2010) a rezultat un copil.Din cauza ca nu am fost divortat la timp copilul a fost trecut pe numele meu,eu nu am fost prezent la nasterea copilului ca sa il recunosc.Am divortat in cele din urma din vina ambilor sotii,copilul fiind incredintat mamei,urmand sa mi se stabilesca pensia alimentara.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sigur privind timpul in care pot sa fac actiunea de tagada de paternitate(eu citind ca se poate intre 6luni si 3ani)