avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate mmaaddii

Activitate mmaaddii

sunt deacord cu tine, nu e posibil sa ne trezeasca la oara 7.30 ca fac ei o razie, nefondata pana la urma, deaorece eu chiar stau intr-o zona linistita...
Buna ziua,
Sunt si eu foarte curioasa in legatura cu faptul ca in aceasta dimineata s-a facut o razie la noi in localitate... 13 politisti mergeau din bloc in bloc si verificau daca locatarii au aceeasi adresa pe buletin cu cea la care sunt gasiti, cei care au avut adresa diferita au primit amenda 40ron sau 20ron daca plateau in 24ore . Asta s-a intamplat in blocul meu. In blocul vecin, unde chiar sta o ruda a mea si are si casa la tara iar adresa de pe buletin este cea de la tara, acolo explicatia a fost ca se verifica daca locatarii au buletinele asupra lor deoarece au fost zvonuri ca buletinele de identitate au fost stranse de "CINEVA" pentru ca persoanele respective sa nu se prezinte la vot (prietena mea avea buletinul dar nu avea adresa de pe buletin aceeasi cu cea la care a fost gasita, dupa cum am precizat mai sus, deci nu i s-a intamplat nimic (ma refer la faptul ca nu a primit amenta desi cei din blocul meu au primit amenzi pentru problema cu domiciliul iar noua nu ni s-a spus nimc despre faza cu neprezentarea la vot).
Acum curiozitatea mea este: aceste razii sunt legale...? sau se ascunde altceva in spate... B-)
Răspuns la discuția Somaj dupa CCC
multumesc mult
Răspuns la discuția Somaj dupa CCC
chiar daca patronul care a preluat afacerea nu a preluat si firma? firma se numea intr un fel si acum se umeste in alt fel.
noul patron nu a preluat decat locatiile, afacerea si angajatii existenti in firma nu si firma. eu am ramas tot la vechea firma

ca sa fiu mai explicita: firma la care lucram presta servicii pentru vodafone(se numea X) a fost preluata afacerea de firma Y .
contractul meu a ramas suspendat la firma X.
multumesc
Discuție Somaj dupa CCC
buna ziua,
am fost in CCCpana in data de 05.12.2010
am sunat fostul angajator inainte de inceperea activitati in speranta ca ma poate ajuta sa intru in somaj (mi a zis ca o sa se intereseze si o sa ma sune el) a trecut ceva timp de atunci si nu a mai luat legatura cu mine.
(in timp ce eu eram in concediu de ccc el a vandut afacerea iar contractul meu a ramas suspendat pe firma lui care nu se mai ocupa cu )
mai pot face ceva acum, au trecut 6 zile decand trebuia sa incep activitatea?
am pierdut si somajul?
multumesc