Suntem patru copii,doua fete si doi baieti,tatal a decedat in martie anul acesta si in decurs de 9 luni,noi,fetele,impreuna cu mama,nu am reusit sa-i convingem pe fratii nostri sa mergem sa facem succesiunea.Vor bani sa se prezinte la succesiune,ultimul pret 1oo milioane de fiecare(mentionez ca mostenirea este compusa dintr-o casa batraneasca cu teren aferent-39arii+teren agricol 3,20ha).In tot acest timp numai noi ne-am ocupat de mama(mama este si ea bolnava si sta cand la mine cand la sora mea-niciunul dintre copii nu locuieste in casa parinteasca,dar unul dintre frati sta pe aceeasi strada mama si nici nu vrea sa auda de ea.Mama ar vrea sa vindem casa si sa se mute la una din noi,si noi pentru binele ei si linistea noastra suntem de aceeasi parere,dar cum daca nici macar la notar nu am putut sa-i convingem sa mearga?Si noi avem soti peste care nu putem sa trecem si ne gandim cu groaza ce se va intampla cu mama daca sotii nostri se vor satura de mama,si asta din mandrie fata de cumnatii lor!sunt foarte ravasita si sper ca cineva sa inteleaga mesajul si sa-mi dea un sfat.ce trebuie sa facem ca totul sa fie bine pentru mama?legal vorbind