avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate lloryshyka

Activitate lloryshyka

Contractul de asigurare socială se poate încheia pe orice perioada dorim sau are o perioada determinata stabilită de lege? Mulțumesc.
Bună ziua, mama mea se afla în șomaj. De luna viitoare nu mai beneficiază și a.si dori s.o aduc la mine sa aibă grijă de cel mic. Ce taxe trebuie să plătesc și unde, pentru a avea continuitate , vechime în muncă?
Răspuns la discuția Fond reparații
Mulțumesc. Proprietarul nu ar putea zice că în cotele de întreținere intra și fondul de reparații?
Discuție Fond reparații
Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți dacă există un temei legal în baza căruia să fiu obligată să plătesc fondul de reparații. Menționez că, în contratul de închiriere am prevăzute ca obligații plătirea cotelor de întreținere și a celorlalte cheltuieli pe care legea le stabilește în sarcina mea. Vă mulțumesc!
Bună seara, declarația de căsătorie se poate depune și în altă localitate decat cea unde urmează a se încheia căsătoria? Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Cred ca sunt foarte putine salile in care supraveghetorii si-au facut treaba cum trebuie...mai peste tot ei stateau cu telefoanele in mana sau citeau reviste. Eu am fost intr-o sala cu 24 de candidati, 2 dintre candidati faceau lucrarile impreuna, se intorceau cu nesimtire unul la celalalt...isi puneau intrebari, indignata am chemat un supraveghetor si i-am zis, i-a mutat si i-a avertizat ca le va anula lucrarile. Ma asteptam sa fie mai mare strictete la un concurs cu o asemenea concurenta, acum imi pare rau ca nu am chemat comisia sa le anuleze lucrarile...pe viitor voi sti cum sa procedez. Daca intr-o sala cu asa putini candidati se putea copia nu vreau sa-mi inchipui ce s-a intamplat in salile cu 100 de candidati...pacat ..sunt multi care au invatat din greu zi si noapte si care meritau un loc :(
Răspuns la discuția Indemnizatie somaj
Multumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie somaj
Refuzul in cazul meu nu ar fi nejustificat, mai exact vreau sa particip la concursul organizat de Sng din luna mai pentru care vreau sa ma pregatesc in mod intensiv, ce dovada a-si putea prezenta? Va multumesc!
Buna ziua, mi-am depus dosarul de obtinere a indemnizatiei de somaj in termen de 60 de zile de la absolvire si am fost selectata pentru a participa la un curs de formare profesionala. In cazul in care refuz, pierd dreptul de a obtine indemnizatia de somaj? Va multumesc!
Răspuns la discuția Cos de fum la bloc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici eu nu cred ca exista vreun risc...nu am nimic impotriva ca are soba, dar mi s-ar parea corect sa ridice cosul de fum pana la etajul 4, astfel incat ceilalti locatari sa nu mai fie nevoiti sa suporte fumul care invaluie pe la geamuri!